DeeJay_Kill Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Chyba musze na spota podjechac, bo dawno mnie nie bylo... Qrde, nie mam kiedy d*py podetrzec, ale tylko metaforycznie, bo z brudna nie latam :> Sezon na choroby chyba nam sie zaczal, bo mnie po rowerowej wyprawie na Jasna Gore cos trafilo...
kanu Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 tak to jest jak się grzeszy cały rok i na Jasną Górę zawija by rozgrzeszenie dostać
Seba_LDZ Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 no to musze sie jednak juz ruszyc bo sie pozno zrobilo
MarianekZg Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ohayoo :hi: A ja się właśnie dowiedziałem, że WP chce mnie jeszcze przez rok :kox: :kox: :good: :cool1: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Sorki Kimi, że nie odpisałem na esesmana - jakoś tak padłem po obiedzie a później nie mogłem w nocy spać [br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 16:01_________________________________________________ Co to jakaś zaraza w łódzkiem :mysli: nikt nie zagląda na forum :confused4:
Bartas Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 niech i bedzie ze ja tez :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 18:08_________________________________________________Ponton to zyje bo nie ma go na ircu :shocked:
MarianekZg Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 niech i bedzie ze ja tez :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 18:08_________________________________________________Ponton to zyje bo nie ma go na ircu :shocked: chory tak poważniej antybiotyki, ketonale itp. ale dojdzie do siebie :good:
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 to i ja dołączam do grona chorych, choć może nie aż tak poważnie - uzbroiłem się w jakieś szpecyfiki na ból gardła i sprawdzimy, co to da
ktokolwiek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Siema ludziki Mam do sprzedania oryginalne dywaniki letnie do S4 B5 z mojej fury + oryginalne dywaniki gumowe zimowe też oczywiście z S4. Fure sprzedałem, a oba komplety mi zostały przypadkowo zupełnie (jeździłem na zamiennikach). Propozycje tutaj albo na PW. W Łodzi będe tylko w środe, następnie dopiero w poniedziałek. Ceny okazyjne oczywiście bo i tak już nie mam co z nimi zrobić. Pozdro PS. odbiór oczywiście osobisty bo nie chce mi się tego wysyłać
Kimi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Siemano z wieczora :hi: Mario, luzik, nic się nie stało :good: Po prostu nie chciałem, żebyś specjalnie targał ze sobą Adasia, skoro Nikoli miało nie być :cool1:
bartek1605 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Siema ludziki Mam do sprzedania oryginalne dywaniki letnie do S4 B5 z mojej fury + oryginalne dywaniki gumowe zimowe też oczywiście z S4. Fure sprzedałem, a oba komplety mi zostały przypadkowo zupełnie (jeździłem na zamiennikach). Propozycje tutaj albo na PW. W Łodzi będe tylko w środe, następnie dopiero w poniedziałek. Ceny okazyjne oczywiście bo i tak już nie mam co z nimi zrobić. Pozdro PS. odbiór oczywiście osobisty bo nie chce mi się tego wysyłać psztryknij jak wyglądają i rzuć cene czemu pogoniłeś paździocha
ktokolwiek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Siema ludziki Mam do sprzedania oryginalne dywaniki letnie do S4 B5 z mojej fury + oryginalne dywaniki gumowe zimowe też oczywiście z S4. Fure sprzedałem, a oba komplety mi zostały przypadkowo zupełnie (jeździłem na zamiennikach). Propozycje tutaj albo na PW. W Łodzi będe tylko w środe, następnie dopiero w poniedziałek. Ceny okazyjne oczywiście bo i tak już nie mam co z nimi zrobić. Pozdro PS. odbiór oczywiście osobisty bo nie chce mi się tego wysyłać psztryknij jak wyglądają i rzuć cene czemu pogoniłeś paździocha W środe to zrobie jak sie nie znajdzie chętny do tej pory oczywiście. Sami rzucajcie ceny, heh, ja nie mam ciśnienia, po prostu zostały mi przypadkiem po sprzedaży, a wyrzucać szkoda przecież Siła wyższa, potrzebne mi było pilnie troche kasy.
ktokolwiek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 to zaczne, daje 20 Spoko, przyjmuje propozycje Na flaszke wystarczy Ale jak ktoś da więcej sie nie obraże, heh Gumowe jak gumowe, prawie niezniszczalne/ Materiałowe ze znaczkami S4 w ogóle nie używałem od zakupu 3 lata temu, leżały w szafie więc stan bardzo dobry. Najważniejsze że ktoś będzie miał oryginały S4 pod butami heh
bartek1605 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 to będzie teraz wersja S-line [br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 21:08_________________________________________________ale z 5 kunia dojdzie przez dywaniki, nie
Kimi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 to zaczne, daje 20 Spoko, przyjmuje propozycje Na flaszke wystarczy Ale jak ktoś da więcej sie nie obraże, heh Gumowe jak gumowe, prawie niezniszczalne/ Materiałowe ze znaczkami S4 w ogóle nie używałem od zakupu 3 lata temu, leżały w szafie więc stan bardzo dobry. Najważniejsze że ktoś będzie miał oryginały S4 pod butami heh A ile byś sobie cenił za te materiałowe? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
chriss Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 to zaczne, daje 20 Spoko, przyjmuje propozycje Na flaszke wystarczy Ale jak ktoś da więcej sie nie obraże, heh Gumowe jak gumowe, prawie niezniszczalne/ Materiałowe ze znaczkami S4 w ogóle nie używałem od zakupu 3 lata temu, leżały w szafie więc stan bardzo dobry. Najważniejsze że ktoś będzie miał oryginały S4 pod butami heh A ile byś sobie cenił za te materiałowe? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to ja daje 40 zeta za materiałowe szkoda że nie z RS4 powiedz jeszcze że są szare, oczywiście przód i tył ze stoperami :>
Kimi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 to zaczne, daje 20 Spoko, przyjmuje propozycje Na flaszke wystarczy Ale jak ktoś da więcej sie nie obraże, heh Gumowe jak gumowe, prawie niezniszczalne/ Materiałowe ze znaczkami S4 w ogóle nie używałem od zakupu 3 lata temu, leżały w szafie więc stan bardzo dobry. Najważniejsze że ktoś będzie miał oryginały S4 pod butami heh A ile byś sobie cenił za te materiałowe? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to ja daje 40 zeta za materiałowe szkoda że nie z RS4 powiedz jeszcze że są szare, oczywiście przód i tył ze stoperami :> Jak są czarne, to ja daję 50 :cool1:
Rekomendowane odpowiedzi