Magdalenah Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 jak będzie problem jakikolwiek, to po prostu postawisz maszynę wirtualną i już :gwizdanie: Aha - Seba, robisz w środę prosty test - idziesz do auta, zgaśnie kontrolka od świec, zapalasz - jak będzie długo kręcisz, to nie czekasz, aż odpali, tylko włączasz światła mijania/pozycyjne i wtedy odpalasz Nie pytaj nawet, co to ma do rzeczy, bo jeszcze nikt nie wie, ale ...ma hmmm... ciekawe , muszę sprawdzić[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 20:51_________________________________________________ no i lipa nie zdaze juz zmienic na zimowki bo wlasnie wyczytalem ze 21 pazdziernika 2011 r jest koniec swiata ;( ;( ;( :polew: :polew: moge ci swoje pożyczyć jak chcesz umierać mając założone zimówki
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 [br]Dopisany: 17 Październik 2011, 20:29_________________________________________________DJ jest sens ten impulsator czymś prysnąć jakimś kontaktem ? Masz blisko do sklepu przy Sienkiewicza (praktycznie róg Narutowicza) - tam za ok 6 zł kupisz "kontakt PR" - powinno pomóc;)
chriss Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 [br]Dopisany: 17 Październik 2011, 20:29_________________________________________________DJ jest sens ten impulsator czymś prysnąć jakimś kontaktem ? Masz blisko do sklepu przy Sienkiewicza (praktycznie róg Narutowicza) - tam za ok 6 zł kupisz "kontakt PR" - powinno pomóc;) [br]Dopisany: 17 Październik 2011, 20:54_________________________________________________znam ten sklep i podobny na Kilińskiego
Magdalenah Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 :hi: dolecial jak to Marcin powiedzial tylko jedz ostroznie no rpawie sie udalo DJ przetestowalem to ze hantle nie trzymaja a jak ? stanalem na swiatlach iiiiii byla malutka gorka ktorej nie widzialem i nie trzymalem hebelka no i przyjebalem w land cruisera hyh sie zdziwilem nie powiem :polew: no to super dobrze że robisz Sebcio wrażenie, gdybym to była ja zaczęło by się od głupiej ci* a skończyło jeszcze gorzej
klysek Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Dj no dopiero przeczytalem ze moge zjezdzac ;( ale sroda aktualna [br]Dopisany: 17 Październik 2011, 20:59_________________________________________________ Morda nie szklanka - ŁKS Limanka :> MIASTO W MIEŚCIE ŁKS ŚRÓDMIEŚCIE :polew:
Magdalenah Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 U mnie jeździdło jeździ jedynie ostatnio czujnik temperatury płynu chłodzącego......trzeba było wymienić, nie wiem tylko czemu wcześniej zapaliła się kontrola od abs/esp/kontroli trakcji
klysek Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 ! ja jebie dobry typasek :kox: :polew: :polew: :decayed: :decayed:
Magdalenah Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 ! :good: i polecial pod sklep wiejski się pokazać
Seba_LDZ Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 jak będzie problem jakikolwiek, to po prostu postawisz maszynę wirtualną i już :gwizdanie: Aha - Seba, robisz w środę prosty test - idziesz do auta, zgaśnie kontrolka od świec, zapalasz - jak będzie długo kręcisz, to nie czekasz, aż odpali, tylko włączasz światła mijania/pozycyjne i wtedy odpalasz Nie pytaj nawet, co to ma do rzeczy, bo jeszcze nikt nie wie, ale ...ma ciekawe dzisiaj go odpalilem z rana bo musialem przeparkowac i zapalil zobaczymy jutro albo po jutrze ok o swiatla nie pytam choc mnie korci co do swiec dziwi mnie ze zachowuja sie jak w lato kontrolka zapala sie na ulamek sekundy i gasnie :mysli: a rano bylo 0
Kimi Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Siemano z wieczora :hi: DJ, z pewną taką nieśmiałością przypominam się po raz drugi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
sebastian_marat Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 ! :polew: :polew: :polew: dobre [br]Dopisany: 17 Październik 2011, 21:07_________________________________________________Seba, u mnie świece też nie chcą grzać za cholere i co im zrobisz nawet w sobotę o 4 rano przy -2 nie zagrzały [br]Dopisany: 17 Październik 2011, 21:09_________________________________________________a jak odepne czujnik temp wody to pięknie grzeją
Magdalenah Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 a gdzie tu do prawdziwych mrozów.....
Magdalenah Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 oby jak najdłużej....mnie sie tam nie śpieszy, bo nie mam garażu
sebastian_marat Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 ja nie mam tego problemu
sebastian_marat Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 o tak, bo jest czym :>
Rekomendowane odpowiedzi