Seba_LDZ Opublikowano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 dzięki za spocika i obrabianie mi zadka podtekstami przez Pontona na odchodne :polew: żona się doczekała ja zaś nadal czekam na męża :gwizdanie: dobranocka i udanego weeka ( oby do piątku dotrwać)[br]Dopisany: 23 Październik 2011, 23:53_________________________________________________ w sumie start 19:50 na miejscu bylem o 22:10 takze 2:20 elegancko [br]Dopisany: 23 Październik 2011, 23:54_________________________________________________ trzeci? Remik - ku@#$#$%@! je@#$$% w dupkę jego zaje$#@@#$~! MAĆ ! Ja też chcę mieć taki samochód! Musiałeś go tak z bliska pokazać? Jak kiedyś tam mi gdzieś mignął na ulicy to było fajnie, ale tak bliskie spotkanie zakręciło mi w głowie !! :slina: ee to miękki jesteś :> jak podjedzie RS8 Spyder to ja dopiero wtedy będę pisać do "mikołaja" :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam z rana i znowu cały tydzień gdzie za***rdalać trzeba hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 oj tam oj tam zasuwac od razu trzeba napie@#$@# hehehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno_74 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 JA również witam z rana no i tradycyjnie 'nie lubię poniedziałków' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 zieeeeew, człowiek się kładzie spać - ciemno, wstaje - ciemno ehhh byle do piątki PS: zmieniłem olej, filterek olejowy i paliwa - robocizna za całe 30zł zobaczymy jak autko się będzie na nowym oleju turlało zostały jeszcze oponki na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 bys na spota przyjechal a nie sie tu chwalisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Seba jak tam Delfinek po wizycie u DJ-a :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 bys na spota przyjechal a nie sie tu chwalisz kiedyś podjadę, teraz niestety ale miałem weekend z imieninami rodzinnymi, masakra :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Seba jak tam Delfinek po wizycie u DJ-a :?: :?: zrobilismy na spocie przeszczep baterii no i na razie jestem na zasilaniu DJ zobacze kolo srody czy cos to dalo czy bedziej jakas zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Jade po graty do mojego grata - chce ktos cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Ale nudy w tej robocie kurde:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Jade po graty do mojego grata - chce ktos cos? ja chce kwit [br]Dopisany: 24 Październik 2011, 09:59_________________________________________________ bry Madziula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Ohayoo :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi