chriss Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 :polew: [br]Dopisany: 24 Październik 2011, 21:58_________________________________________________ W niedzielę pooglądam sobie ją dokładniej, ale bynajmniej nie po to by szukać dziury w całym - po prostu ponapawam się jej pięknem. Zastanowię sie Żebyś tylko nie zauroczył :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 o kutwa o tym nie pomyślałem :polew: :polew: na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasera Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Dory wieczór! Słuchajcie pare dni temu pytalem Was o koszty wynajęcia kawalerki w ŁDZ, przeliczylem swoje zdolności finansowe i niestety ani wynajem mieszkania, ani dojazdy mnie nie uszczęśliwiają... postanowiłem wiec wynająć pokój... nie znacie lub może sami wynajmujecie mieszkanie i moze szukacie spokojnego, ułożonego współkokatora ? Jeśli Wy lub ktoś z waszych znajomych ma wolny pokoik, to dajcie mi znać na PW z jakimś namiarem i będziemy się dogadywać. Z góry wielkie dzięki pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 reczej sie chyba wynajem pokoju nie kalkuluje. kumepl wynajmowal chate z oplatami za 800 zl trzeba szukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 nom ja tak mowilem ze do 1000 zl spokojnie znajdziesz cos w miare a za pokoj pewnie zaplacisz z 700 pokoj gabarytow kawalerki za 1000 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 nawet mniejszy pokoj. moja kumpela kiedys pokoj wynajmowala u starszej babki ... za 700 porazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 nom dokladnie bez sensu raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 witam z wieczora. Można sie z kimś ustawić w tygodniu na logi zobaczyć jak to turbo wyrabia czy też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 kolorowych snów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 witam z wieczora. Można sie z kimś ustawić w tygodniu na logi zobaczyć jak to turbo wyrabia czy też nie spoko wpadaj trzasniemy logi kolorowych snów loo lubie tatoosy ale to juz przegiecie troche [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 00:27_________________________________________________nie spac zwiedzac no co Wy ludziska [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 00:51_________________________________________________to ja ide popracowac :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 nie trochę [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 00:52_________________________________________________ witam z wieczora. Można sie z kimś ustawić w tygodniu na logi zobaczyć jak to turbo wyrabia czy też nie spoko wpadaj trzasniemy logi kolorowych snów loo lubie tatoosy ale to juz przegiecie troche [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 00:27_________________________________________________nie spac zwiedzac no co Wy ludziska [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 00:51_________________________________________________to ja ide popracowac :naughty: nie tylko TY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 ja Wam powiem że moja wynajmuje za 400 zł 3 pokoje:P (że wynajmuje długo itakie rżne bajery to teraz płaci 200 zł za te 3 pokoje) co do wątku mieszkania wiem że taka jedna babka wynajmowała pokój za 400 zł więc lepiej chyba całe mieszkanie, z tego co kiedyś patrzyłem trzeba szukać na obrzeżach łodzi np teofilów wiem że za 400 zł można wynająć... siemka wszystkim tak tak dopiero mamy wtorek hehe wiec jeszcze dużo roboty przed nami:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 hehe oj tam oj tam juz wtorek poniedzialku nie pamietam [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 05:25_________________________________________________i nadal wszyscy spia no juz 7 prawie wstawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac Loooooooooooooooooooodddzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :decayed: [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 06:48_________________________________________________tak na dzien dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno_74 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witam z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 człowiek się budzi rano a tu kolejka do łazienki, no to czekam czekam a tu wychodzą gwiazdy... :tongue4: miłego i ciepłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 http://ofsajd.onet.pl/fotogalerie/bajeczne-fury-pilkarzy-realu-madryt,4888289,0,galeria-maly.html nie ma sprawiedliwości na świecie :gwizdanie: mogli by sobie zakupić za drobne, które puszczają w weekendy a dostają za darmochę [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 08:06_________________________________________________ Tym czasem robią spadówkę to roboty. Narka wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 witam z wieczora. Można sie z kimś ustawić w tygodniu na logi zobaczyć jak to turbo wyrabia czy też nie możesz się ustawić z mechesem, który ma manometr albo zamontować wskaźnik doładowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi