marcindlug Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 niedawno pojawil sie u nas temat tatoo. pisalem ze znajomy ma wrocic do lodzi i dam znac - wiec daje znac studio hard to forget, piotrkowska 44.
Bartas Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 uslyszal ze admin chetny to wrocil od razu :polew: nikt nie chce kropka
marcindlug Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 no to szybko wrocil heh siedzial w stolicy jakis czas juz a decyzja o powrocie kielkowala... no i wkoncu zebral sie w sobie i wrocil
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 no to szybko wrocil heh siedzial w stolicy jakis czas juz a decyzja o powrocie kielkowala... no i wkoncu zebral sie w sobie i wrocil rkwon - to dla Ciebie mała sugestia by była, co? :cool1:
frugodh Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 kurde przez weekend człowieka nie było i tyle nadrabiania na forum Kimi gratuluje awansu:)
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 no to szybko wrocil heh siedzial w stolicy jakis czas juz a decyzja o powrocie kielkowala... no i wkoncu zebral sie w sobie i wrocil rkwon - to dla Ciebie mała sugestia by była, co? :cool1: teee Admin a Ty gdzie siedzisz cwaniaczku malinowy :decayed: :decayed: spoko spoko sie pomysli
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 no to szybko wrocil heh siedzial w stolicy jakis czas juz a decyzja o powrocie kielkowala... no i wkoncu zebral sie w sobie i wrocil rkwon - to dla Ciebie mała sugestia by była, co? :cool1: teee Admin a Ty gdzie siedzisz cwaniaczku malinowy :decayed: :decayed: spoko spoko sie pomysli :decayed:
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Błenos Dijas senioras end seniores :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 Juno potkiwano Mesje Mariąąąąąąąąąąąą czas zrobic plecy i biceps
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 :D ja robię fotki relingów do sprzedania
mar_92 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 :dance: :dance: Zostałem dziadkiem :dance: :dance: hehhehe no to sie udalo gratulacje :decayed: i znowu kurde caly tydzien kur... śniło mi się że miałem czarne Q7 gdyby nie robota to dalej bym śnił o tym sami widzicie że praca to źródło wszelkiego zła hehhe ja tam bym sie nei budzil heheh walic robote jak polatac mozna [br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 05:32_________________________________________________no to oby bylo milo w poniedzialek Serdecznie wszystkim dziękuję :>
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ale cisza tutaj dzis panuje, wpadam co jakis czas na chwile pare postow i pozniej znowu cisza Kimi co do ogloszenia parafialnego na 90% ja bede mogl
bartek1605 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jak będzie dużo fantów to z 5 gablot się zleci
Rekomendowane odpowiedzi