MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ta przed ostatnia to z mojego avatara Hayden Panettier [br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 20:43_________________________________________________tylko gdzie jest PH :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jednak Mario wole Twoja wersje :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 20:44_________________________________________________Panie Misiek sie znaczy
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jednak Mario wole Twoja wersje :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 20:44_________________________________________________Panie Misiek sie znaczy Za Pana :bicz3: :bicz3: :bicz: :bokser: :silacz: :baseball:
Bartas Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jak wypijemy to przejdziemy na Ty :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jak wypijemy to przejdziemy na Ty :gwizdanie: :good: każdy powód jest dobry by się napić :decayed:
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Co Wy ostatnio tak lansujecie te wydziarane lalki?
patrosss Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 siemka koledzy kiedy jest zlocik w łodzi i gdzie ?
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 siemka koledzy kiedy jest zlocik w łodzi i gdzie ? Banerek prawdę Ci powie REAL Jana Pawła II, w każdą niedzielę o 18. W razie załamania pogody Port (parking koło toru gokartowego)
Kimi Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Z ust mi to wyjąłeś... Może nie drążmy dalej..... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :D
marcindlug Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Kimi ! Bruno ! musicie sobie rozne rzeczy do ust wkladac i wyjmowac? z wami to jak z dziecmi - co do raczki to do buzi
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 a co wydziarane laski sa zajeeeeeeeeeeeeeebiste :naughty:
Bartas Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Kimi ! Bruno ! musicie sobie rozne rzeczy do ust wkladac i wyjmowac? z wami to jak z dziecmi - co do raczki to do buzi nie przeszkadzaj im, moze cos Ci skapnie :polew:
frugodh Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 PVW - Iron Man Modeling School ;( ;( ;( chce takie wnętrze w moim !
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 yyyyy czarny prostokat ?? :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 22:35_________________________________________________kurwa nie pokazuj mi takich filmow bo sie nakrecam jak arab na kurs pilotazu zeby takie robic :wallbash: a nie mam czym jak za co i przede wszystkim nie mam obiektu do filmowania
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Seba mam dokładnie to samo - patrzę na każdy taki filmik abyśmy ze swoimi furaczami takie zrobili :wallbash: :kwasny: :good:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 no i drugi no chyba ide zajarać heheheh nom fajnie by bylo chcialbym nio ale sprzet :/ mamy ograniczenia sprzetowe nikt z nas nie ma dobrego sprzetu do nagrywania filmow hd a tymbardziej juz takich rolek nawet malych jak oni tam maja [br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 22:47_________________________________________________no i pomijajac moje braki w montazu no ale to przy sprzecie jest najmniejszy problem
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Seba masz może większe wymiary takich rolek może bym coś podłubał w chłodne wieczory w garażu chodzi mi o to aby zobaczyć takie rolki w większym wymiarze
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 hmm zerknij na youtuba szukaj po tagach dolly track dolly glidetrack itd niby pelno tego i nawet jak co zrobic
Rekomendowane odpowiedzi