bartek1605 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 i to ma tylko jeździć po tych szynach
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 no raczej czad na maxa :decayed:
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Mam już pewne pomysły cosik wykombinuję nie ma uja
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 heh ja chetnie zuce cos kaski bo materialy beda kosztowaly
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 w wolnej chwili muszę sobie to tylko troszkę rozrysować - zaadoptować pewne pomysły
bartek1605 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 to nie lepiej takie coś http://www.akcesoria.cnc.info.pl/prowadnice_szynowe_br.htm + krokowca z listwą zębatą + sterowanie radiowe i masz płynne, dokładne sterowanie
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 hahahah no za***iste nie ma co tylko jak montuja na tym bramy to to malo mobilne bedzie hehehe
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Bartek ale dobrze by było rozkminić wózek żeby był uniwersalny tj i do listwy i dostosowany do hulania po łukach mniejszych lub większych ale podoba mi się twój tok myślenia :decayed:
bartek1605 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 dokładnie co by miało to wykonywać, jakiś zarys, rys. cokolwiek, podałem tylko najprostrzy przykład po listwie [br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 23:28_________________________________________________Panie Mariano po łuku żaden problem
MarianekZg Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 tak tylko jak jest z ewentualnym składanie z kilku listew żeby np. objechać auto dookoła, coś pokombinować z odjazdami/podjazdami pod furacza - trza to dokładnie przemyśleć, obgadać pomysły i do roboty :good: Tym czasem spadam pospać troszkę chociaż wiem, że to przereklamowane :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 heheh Pany to wszystko wydaje sie takie proste a wcale nie jest bardzo chetnie porozmawiam na ten temat
bartek1605 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 niema co rozmawiać tylko działać to się fajnie składa jak z klocków lego
Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 tak tak jasne jasne [br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 23:58_________________________________________________i znowu sam ehhh [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 00:59_________________________________________________ehh powiem Wam ze spanie jest przereklamowane i bez spania czlowiek moze szkoda ze silka zamknieta bo bym polazl sie zmeczyc :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 03:17_________________________________________________kuzwa widac ze tu po 23:50 nie ma co pisac bo sie czlowiek czuje troche sam no zeby jeszcze "towar" byl a tak ... :wallbash:
Panda z Teksasu Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Jeju Seba Ty to wogóle nie sypiasz? Zmierzchu się naoglądałeś i się bawisz w wampira czy jak D:D:D:D:D
MarianekZg Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 :hi: [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 06:35_________________________________________________ do pracy - miłego dzionka dla wszystkich
Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 Jeju Seba Ty to wogóle nie sypiasz? Zmierzchu się naoglądałeś i się bawisz w wampira czy jak D:D:D:D:D ee tam jak trzeba to trzeba popracowac samo sie nie zrobi a ze potrzebuje najpewniej na "nowe" pompki to nie ma lekko :kox: [br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 08:43_________________________________________________a jakby tego bylo malo to przez Frugodha i Mariano siedzialem i dumalem jakby to fajnie bylo z takimi wozkami latac robic takie ujecia latalem i szukalem jakis wozkow jak co montowac potem obrobka i takie tam hyhyhyhy znowu mam banie na to
kanu Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 no i jak się tu zdecydować.... :kox: :>
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Jak tak zmieniacie av'ki, to i ja sobie nie odmówię;p
Rekomendowane odpowiedzi