Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 moze sie myle ale to dosc czeste zwie sie notlauf albo jakos inaczej sie pisze tez to mialem jak mialem audi :gwizdanie: :>
ALBINN Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 zrobie te logi jak mi się uda zobaczymy, ale kosmos sprawa dzieki idę udusić komara rano robota, a tak w wogóle na tvn leci wojewodzki i mój idol w nim Tomasz Niecik 4 osiemnastki- masakrator :polew: :polew:
MarianekZg Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 nie kombinujcie tylko bartek1605 weź kompa i zrobisz logi na spocie koledze ALBINN-owi BTW Kiedyś była i chyba jest hurtownia części Albin :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Opublikowano 8 Listopada 2011 Niecik zniszczyl system i ten jego smiech heheh hehe hehhehe h hehehe hehehe ku*** strzal w glowe i oszczedzi cierpienie innym :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
MarianekZg Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Niestety nie oglądałem byłem w "kinie" ciachałem Pluję na twój grób - Zwiastun [HD] I Spit On Your Grave Trailer (2010) youtube[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 23:39_________________________________________________ Spadam podleczyć troszkę oko Seba jeśli robisz $$$ to miłej pracy
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 witam z rana ludziska minelismy wczoraj polmetek tygodnia gdy przypominam ze piatek jest dniem wolnym od pracy Daj znać co tam Miśku załatwiłeś z lakiernikiem:D Bartas niech strace przyjme
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 Niestety nie oglądałem byłem w "kinie" ciachałem Pluję na twój grób - Zwiastun [HD] I Spit On Your Grave Trailer (2010) youtube[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 23:39_________________________________________________ Spadam podleczyć troszkę oko Seba jeśli robisz $$$ to miłej pracy Podziekowal :hi:
Bartas Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Mario ten film nic specjalnego tylko maszynki do zabijania facetow fajne robila
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Seba - zabraniam Ci używać słowa "mam" w czasie przeszłym w odniesieniu do Audi Dobry;) Dzisiaj sobie chyba z silniczkiem do A6 wjadę;D
bartek1605 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 a co tu tak pusto poszedłeś i się zrobiło pusto
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 siemka heheheh no poki co to wiesz wkladaj wkladaj ja juz obczailem kilka aukcji na allegro i tak mysle ze przyda sie w razie co faktura [br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 09:52_________________________________________________ a co tu tak pusto poszedłeś i się zrobiło pusto no ta ja w sumie robie za kilka osob na wadze
bartek1605 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 pączek czego szukasz, pompek??
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 pączek :shocked: czego szukasz, pompek?? :doh1: :decayed: no
bartek1605 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 poszedł przycisk zgłoś do admina, zaraz dostaniesz lampiona cowboya pytałeś ??
Rekomendowane odpowiedzi