pjngwjn Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wszystkiego Najlepszego byku HAHAHA to dobre, z pingwina bykiem się staję :kox: Panie Kamilu Pingwinie wszystkiego naj naj nie to zebym Ci przypominal ze stara pupa jestes Zaniżam średnią wieku na spocie Dzięki za życzenia. WESOŁYCH ŚWIĄT, bogatego mikołaja i wszystkiego czego tylko sobie zapragniecie.
smol Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 oj oj obi usmiechni sie pisałem ze by ci doradzic na nastepny rok .Najlepszego wszystkim zycze
frugodh Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Życzę wszystkim Wesołych i pogodnych Świąt w grobie najbliższych
Bartas Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 no nie te swieta zeby w grobie sie spotykac :gwizdanie:
sebastian_marat Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Najlepszego, radości i miłości
MarianekZg Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Życzę wszystkim Wesołych i pogodnych Świąt w grobie najbliższych Aż tak źle nam życzysz :decayed:
Tobi_one Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 gdzie idziecie ? Do Pomarańczy, albo razem tylko we dwoje w pewnym miejscu w Łodzi Wszystkiego Najlepszego, dużo zdrowia, szczęścia, radości, a także rodzinnej atmosfery w te święta wszystkim z grupy Łódzkiej A4- klub.pl życzy Tobi_one :>
Zalotka_LDZ Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wesołych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia no i oczywiście od groma prezentów życzę wszystkim Klubowiczom i ich rodzinom :>
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Również chciałbym Wam życzyć jak najlepszego przeżycia Świąt Bożego Narodzenia - Wielu łask od Nowonarodzonego, dużo radości i uśmiechu, spełnienia marzeń, nie tylko motoryzacyjnych;) żałuję, że nie mogę każdej/każdemu z Was złożyć osobiście życzeń, więc przyjmijcie tą drogą najszczerze z serca płynące - Wesołych Świąt!
skrab Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 25 Grudzień 2011, 10:52_________________________________________________ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH Z ŁÓDZKIEGO
Seba_LDZ Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 :decayed: masakry jedzeniowej ciag dalszy :kox: mialem robic sile a poki co to robie mase
Kimi Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ohayoo :hi: Ja też zdycham po wczorajszej Wigilli, a jeszcze dwa dni siedzenia+jedzenia :sick3: :D
kanu Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 i po świętach, dziś ostatni dzień był "za stołem" jutro relax
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Grudnia 2011 Opublikowano 25 Grudnia 2011 ja tam nie zdycham,bo nie mm od czego, ale widzę, że Wy w cięzkim stanie Pod te Święta - jedna z moich ulubionych pastorałek.
Seba_LDZ Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2011 wole ta druga Edyte kurde mam problema skonczyly mi sie klocki :cool1: w prawym tyle i trze juz metal o tarcze a musze jeszcze pojechac do warszawy i wrocic nie up***doli sie tam nic bardzo ?? :wallbash: :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi