Panton Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 zapomniałeś, że Marcinowi też dogryzłem z dekorami i postanowilem zamknac sie w sobie bo czuje sie zaszczuty ;P LOL :polew: :polew: ............. takich ludzi lubię
klysek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 zapomniałeś, że Marcinowi też dogryzłem z dekorami i postanowilem zamknac sie w sobie bo czuje sie zaszczuty ;P LOL :polew: :polew: ............. takich ludzi lubię dlatego go podrywam
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Jak przekupy na rynku:D Ja nie tankuje na tym automacie bo sie boje ze cos sie popsuje i Kimi dzieki ze mnie utwierdziles w tym przekonaniu:P
smol Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Jak by ktos potrzebował materiałow typu alkantara alova (podobna do alkantary )podszewki welury itp. Pikowane ultradżwiekami lub niciowo podklejono pianka lub .wygłuszenie do auta pod panele do scianek działowych pod panele itp.Wygłuszenie wyglada tak samo jak na tasmi robią .Jak cos pisac TANIO A NAWET JAK SIE UGADAMY TO ZA FRRE
MarianekZg Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Jak by ktos potrzebował materiałow typu alkantara alova (podobna do alkantary )podszewki welury itp. Pikowane ultradżwiekami lub niciowo podklejono pianka lub .wygłuszenie do auta pod panele do scianek działowych pod panele itp.Wygłuszenie wyglada tak samo jak na tasmi robią .Jak cos pisac TANIO A NAWET JAK SIE UGADAMY TO ZA FRRE problem był odezwać się wcześniej :bicz3: :bicz3: :bicz3:
marcindlug Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 problem był odezwać się wcześniej :bicz3: :bicz3: :bicz3: sam bym tego lepiej nie napisal
Magdalenah Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Ja sie PYTAM po raz DRUGI :> LECI KTOŚ tutaj ? http://www.portlodz.pl/news-and-events/finalkartingi_01 :gwizdanie: :gwizdanie:
smol Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 No nie wiedziałem że cos puli . tak wszytkie co chcesz Bartas . wow gokarts ja bym poleciał [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 21:06_________________________________________________Tak szczerze to może ruszymy na jakieś turne w gokardach
bartek1605 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Ja sie PYTAM po raz DRUGI :> LECI KTOŚ tutaj ? http://www.portlodz.pl/news-and-events/finalkartingi_01 :gwizdanie: :gwizdanie: jak będziesz jeździć to pojawie się na pewno
Zalotka_LDZ Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 zapomniałeś, że Marcinowi też dogryzłem z dekorami i postanowilem zamknac sie w sobie bo czuje sie zaszczuty ;P LOL :polew: :polew: ............. takich ludzi lubię dlatego go podrywam :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz: :bicz: :rant: :polew: :polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 kto na lyzwy chetny :gwizdanie: ja jak mi szwy sciagna
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 a na 0,5 :gwizdanie: nie odmowie ale tak jak wczesniej napisalem jak mi szwy sciagna :>
Bartas Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 no czekasz na pytanie, a Tomku co sie stalo
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 mam szwy w gebie bo mi zeba wyrywali
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 8 :gwizdanie: nom niestety chirurgicznie i mam raptem 6 szwow
Rekomendowane odpowiedzi