bartek1605 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 kurde byłem obejrzeć swój piecyk i po ostatnim wypożyczeniu trochę jest zdemolowany
MarianekZg Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 no i jak będzie miał ktoś grilla ??? :wallbash:
klysek Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 chyba narazie nic sie nie szykuije zeby mila ktos tak owy sprzet chyba kupimy realu taki weekendowy jednorazowy
chomerski Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 kuźwa ja myślałem, że piecyk to wzmacniacz... :polew:
klysek Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 cos sie wymysli to najwyzej zrobimy ognisko i posmazymy kielbaski na patyku
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Niech ktoś poda nr do siebie, bo na real raczej nie wpadnę,ale jakbyście byli w okolicach chocianowickiej, to jakoś możemy się spotkać Jakby co - kontakt do mnie - 511991623.
bartek1605 Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 jak się nie będziecie śmiać to wezme swój piecyk
MarianekZg Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 bierz chłopie nic nie pękaj - ten kto się będzie śmiał nie dorzuci na niego swojej "kiszki"
klysek Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 ej jedyne co mam na grila to pol pentka kielbaski i 2 parowki ale lepszy rydz niz nic
rem1k Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 no i co??? obiecanki cacanki sranki... rzepa... z domku się wyrwałem po oliwki na chwilkę żeby tylko być i tylko zacne cztery auta były... wstyd kto nie był... szacunek dla tych z którymi słowo zamienić można było...
jnx Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 ja dzisiaj jeszcze cały dzień byłem pijany po wczorajszym więc o spocie nie było mowy jerzyk tak samo pewnie tam koksi w łasku ciśniemy dziś na heaven
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 To bardzo słabo, a pogoda ewidentnie sprzyjała...;/
MarianekZg Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 K.....WA K..... WA PO CO BY BYŁO BIĆ PIANĘ CAŁY TYDZIEŃ, ŻE DRZEWA , ŻE CO WZIĄĆ NA GRILLA, ŻE KAŻDY MA MIEĆ SWÓJ KIELICH I W OGÓLE :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 01:16_________________________________________________zero ewidentne zero profezjonalizmu w działaniu POCO TO WSZYSTKO !!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 09 Maj 2010, 01:21_________________________________________________ :thumbdown: zawiodłem się strasznie k.......wa strasznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![br]Dopisany: 09 Maj 2010, 01:23_________________________________________________ Dziennik pokładowy czwartek 29 kwietnia Banda A4 ŁÓDŹ ogłasza zebranie rady piknikowej dnia 8 maja roku Pańskiego godzina 16.00 pod REALEM na ul. Włokniarzy. Koleckja drzew mile widziana !!!!!! Każdy powinien posiadać kierowce i czysty kieliszek POCO TO WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie !!!!!!!!!! :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 01:25_________________________________________________Psu w w tak zwaną d*pę [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 01:31_________________________________________________JA OSOBIŚCIE I MOJE DRZEWO zawiedliśmy się strasznie !!!
Rekomendowane odpowiedzi