Seba_LDZ Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 a bo mam ku temu powody graty dojechaly bedzie kox :naughty::decayed::kox: :kox: :decayed::decayed:
klysek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A ja mam piękny silnik od lanosa w częściach wyjęty;p Graty też mam, to jeszcze idę go porozkręcać i mam nadzieję, że jutro złożę;] składak skaładaj bo jak sam sobie jutro nie poradze to skaładam parcha i zajezdzam na Ksawerow ---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:06 ---------- a bo mam ku temu powody graty dojechaly bedzie kox :naughty::decayed::kox: powiedz co robisz ja tez ci cos powiem co ja bede robil
smol Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Siema Klyś to co umie trzeszczy jak krece kierownica to nie łożyska tam nie ma nic takiego co mi gadałeś ,ale prawdopodobnie zaczyna sie sypać maglownica zobaczym ile po latam
klysek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Siema Klyś to co umie trzeszczy jak krece kierownica to nie łożyska tam nie ma nic takiego co mi gadałeś ,ale prawdopodobnie zaczyna sie sypać maglownica zobaczym ile po latam ty lepiej telefon wlacz
Seba_LDZ Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 hehe nie powiem niespodzianka
smol Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 telefon mi sie rozdupczył a co tam klys
Magdalenah Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 jak ja nie cierpię takich niespodzianek ...
klysek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 telefon mi sie rozdupczył a co tam klys no chcialem jakies piweczko zmontowac to nie ma z toba kontaktu ---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:39 ---------- hehe nie powiem niespodzianka w takim razie juz nie chcemy wiedziec co to jest i tego ogladac
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 a ja swoim mam ochote sie komus wystawic zeby mi tak zajebal zebym mial calkowita, od tamtego dzwona ciagle mam problem z olejem znowu zostawiam plamy pod samochodem a dopiero prze bukwina wymienialem olej
bartek1605 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 a ja się za to biore po świętach
smol Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 a ja swoim mam ochote sie komus wystawic zeby mi tak zajebal zebym mial calkowita, od tamtego dzwona ciagle mam problem z olejem znowu zostawiam plamy pod samochodem a dopiero prze bukwina wymienialem olej Same problemy a wystawic sie jest ciezko chyba ze jedz sobie róg janosika a pomorskiej ^^
bartek1605 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 koniec tajemnicy, tjun jak ta lala http://graphitek.com/wp-content/gallery/specialty-branding/09dunkin-donut-specialty-vehicle-truck.jpg
smol Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 telefon mi sie rozdupczył a co tam klys no chcialem jakies piweczko zmontowac to nie ma z toba kontaktu ---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:39 ---------- hehe nie powiem niespodzianka w takim razie juz nie chcemy wiedziec co to jest i tego ogladac piwosza jeb..... jakos w święta czy coś ^^ jutro kupie tele ---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 21:11 ---------- koniec tajemnicy, tjun jak ta lala http://graphitek.com/wp-content/gallery/specialty-branding/09dunkin-donut-specialty-vehicle-truck.jpg OOOOOOOOOOOOOOOOOOO kurcze a ile taki tuning
bartek1605 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 a teraz pytanie techniczne co oznacza na budziku In2 na budziku, pali mi się już od 1tys. km
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 a ja swoim mam ochote sie komus wystawic zeby mi tak zajebal zebym mial calkowita, od tamtego dzwona ciagle mam problem z olejem znowu zostawiam plamy pod samochodem a dopiero prze bukwina wymienialem olej Same problemy a wystawic sie jest ciezko chyba ze jedz sobie róg janosika a pomorskiej ^^ tam moj tata rozwalil samocho wiec miejsce mi znane
klysek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 a teraz pytanie techniczne co oznacza na budziku In2 na budziku, pali mi się już od 1tys. km no kiedys mi sam tlumaczyles ze in1 olej a in2 moze byc rozrzad
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 a ja się za to biore po świętach po swietach to ja moge nie miec juz oleju w silniu ja to musze jutro sciagac wszystkie osony i szukac przyczyny:kwasny:
bartek1605 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 już rupiecie kupione tylko chęci brak
Rekomendowane odpowiedzi