Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No właśnie tiuningiem a nie tuningiem :decayed: możesz to nazywać też tunikiem :kox:

:banan::banan::banan:

:thumbup1:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gizmus, odpuść sobie - wystarczy, że przeczytałem markę. To nie zagra lepiej, niż oryginalne głośniki nokii - lepiej zmień radio - chcesz, to Ci wrzucimy na próbę Concerta i posłuchasz, czy chcesz zmienić głośniki:)

Opublikowano

Dzięki DJ

Concerta to mam ( chyba )

Nie to ja już wole się nie bawić tylko załatwię sobie gdzieś oryginalny nokii i najzwyczajniej wkręcę w dziurkę ;) całkiem dobrze grają a łupanka mi nie potrzebna.

Opublikowano

sub do tyłu + głośniki nokii w drzwi i co najmniej Concert - fajnie to gra:) Lepiej sobie np. zrobić panele i wytłumić drzwi - to da większą poprawę dźwięku, niż sama zmiana głośnika:)

Opublikowano

ech na suba to ja nie mam miejsca bo zazwyczaj i tak brakuje miejsca w bagazniku. no chyba zeby go w boku zabudowac ale na to nie mam ani kasy ani checi... poczekam jak sie troszke dorobie i zmienie furacza to pomysle i o tym narazie ma przedwszystkim nie pierdziec za uchem :-). tak w ogole to avant w q mi sie sni po nocach...

Opublikowano

dolepisz sobie Q do mojego auta na tylną klapę i będzie jak znalazł, bo akurat mam na zbyciu;D

Opublikowano
:decayed::decayed::decayed:
Opublikowano
hi.gifhi.gifhi.giftypy grin.gif

Siemno

dolepisz sobie Q do mojego auta na tylną klapę i będzie jak znalazł, bo akurat mam na zbyciu;D

A nie przeszczepisz mi tyłu od avanta??? :decayed::decayed:

Opublikowano

Siemno

Zapytałeś odpowiednią osobę - powiedz tylko od jakiego avanta i na kiedy ma być i będzie :grin:

Ewentualnie przeszczepi ze swojego do twojego - nic się nie martw Andrzeju :polew::grin::decayed:

Opublikowano

Siemno

Zapytałeś odpowiednią osobę - powiedz tylko od jakiego avanta i na kiedy ma być i będzie :grin:

Ewentualnie przeszczepi ze swojego do twojego - nic się nie martw Andrzeju :polew::grin::decayed:

:decayed::decayed::decayed: dokładnie

Opublikowano

Bry:) Sie mario pochwal, co tam dlubiesz przy myszce;]

Opublikowano
Seb poszło PW jak by co :wink:

Lecę do robótki pany - do miłego :hi:

:banan::banan::banan:

Opublikowano

Przeszczepia tył od mojego, żebym ja miał Avanta ;p

Opublikowano

MOTUL SPECIFIC VW 505.01 dobra oliwa do mojego pazdzierza :eusathink:

Opublikowano

dobra

Opublikowano
dobra

:thumbup1:

---------- Post dopisany at 15:45 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ----------

no dobra a nastepne pytanie bo juz wiem ze musze miec to oznaczenie 505.1 a np.Mobil1 albo Castrol tez sie nada czy lepiej zapodac mu Motula :whistling:

Opublikowano

dziury łatam :polew: :polew: :polew: