Adrenalina Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 ja tam wolę na tzw. tyskie ja tyz wole tyskie czyli jednak listonosz rejestracja sugeruje, że służby mundurowe parku yellowstone
MarianekZg Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 nie listonosz tylko Pan Przedstawiciel Handlowy z służbowym "pikaczento
Seba_LDZ Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 ja tam wolę na tzw. tyskie ja tyz wole tyskie czyli jednak listonosz rejestracja sugeruje, że służby mundurowe parku yellowstone dzizas co za teoria hhahha no i nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie jedni musza tyrac zeby inni mogli odpoczywac przy zywcu tak jak ktos musi pic zeby ktos mogl jechac
Adrenalina Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 nie listonosz tylko Pan Przedstawiciel Handlowy z służbowym "pikaczento a co przedstawiasz Przedstawicielu ??
Seba_LDZ Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 nie listonosz tylko Pan Przedstawiciel Handlowy z służbowym "pikaczento naciagasz ludzi chociaz na cos dobrego ?? pikaczento ?? kepasa ??
MarianekZg Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 oleje silnikowe, przekładniowe i inne słusznej jakości do naszych ukochanych
Seba_LDZ Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 nie listonosz tylko Pan Przedstawiciel Handlowy z służbowym "pikaczento a co przedstawiasz Przedstawicielu ?? Przedstawianie a Tys co taka ciekawska Barrubarrko ?? ;P
Adrenalina Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 nie listonosz tylko Pan Przedstawiciel Handlowy z służbowym "pikaczento a co przedstawiasz Przedstawicielu ?? Przedstawianie a Tys co taka ciekawska Barrubarrko ?? ;P kto pyta wielbłądzi
MarianekZg Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 a propos weekendu i dołowania zapomniałem dodać, że poniedziałek mam również wolny :punk: :punk:
Adrenalina Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 a propos weekendu i dołowania zapomniałem dodać, że poniedziałek mam również wolny :punk: :punk: no pięknie :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 przedstawiciel handlowy i ma wolne ?? toc to nei mozliwe jest oni pracuja nawet w sobote i niedziele ja tez mam wolne sobote i niedziele
Adrenalina Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 nie chwal się.... bo ja też mam ...i listonosze też :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 coś w tym wszystkim jest.... jeden ma urlop, drugi wolny poniedzialek :gwizdanie: ....listonosz od rana pewnie już wyyyykenduje a ja od kilku godz probuje sie dodzwonić do jednej firmy do łodzi i du*pa i w tym miejscu ja sie Was pytam CO ROBIĆ, ŻEBY ZAROBIĆ A ŻEBY SIE NIE NAROBIĆ ???
MarianekZg Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 wystarczy pracować EFEKTYWNIE a nie EFEKTOWNIE [br]Dopisany: 21 Maj 2010, 15:47_________________________________________________w moim przypadku to działa
Adrenalina Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 ładnie powiedziane [br]Dopisany: 21 Maj 2010, 15:49_________________________________________________żeby jeszcze do tego wszystkiego był kij i marchewka to było by gicio
bartek1605 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 dawno nie padało :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 16:04_________________________________________________ale znalazłem hasło :polew: Nie puszczone bąki unoszą się do mózgu ,stąd biorą się posrane pomysły.
klysek Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 coś w tym wszystkim jest.... jeden ma urlop, drugi wolny poniedzialek :gwizdanie: ....listonosz od rana pewnie już wyyyykenduje a ja od kilku godz probuje sie dodzwonić do jednej firmy do łodzi i du*pa i w tym miejscu ja sie Was pytam CO ROBIĆ, ŻEBY ZAROBIĆ A ŻEBY SIE NIE NAROBIĆ ??? "CO ROBIĆ, ŻEBY ZAROBIĆ A ŻEBY SIE NIE NAROBIĆ ???" odpowiedz jest tylko jedna i prosta zostac listonoszem ja od 9 rano do teraz na dzialeczce autko umylem,odkurzylem itd. troche cialko opalilem i jest git a kasiora leci
Rekomendowane odpowiedzi