admin20 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Elo wszystkim. Mam mały problem. Sprzedałem ostatnio swoje b6 1,6 i kupiłem b5 na pełnym wypasie z 1,8t. Zrobiłem nim 500 km i padł silnik (zawory albo coś innego zaczęło klekotać i lampka oleju się zapaliła) sprawdziłem olej i była ponad połowa stanu. Chciałem dojechać do domu a miałem 15 km, po przejechaniu 2 km coś strzeliło i biały dym z tłumika ;-/ Zatrzymałem się i zgasiłem silnik. Teraz nie wiem czy dzwonić do sprzedawcy i nie prosić o nowy motor bo to trochę dziwne... kocham takie podejscie - zapali sie jedna jedyna lampka ostrzegawcza ktorej nie wolno ignorowac i wlasnie ta lampke oleje bo mam tylko kilka km do domu... lampka i klepiace popychacze podpowiadaja ze cisnienie oleju spadlo do poziomu w ktorym dalsza praca silnika grozi uszkodzeniem. silnik masz przytarty i dziekuje - musisz szukac nowego. paragraf ktory zacytowales chroni sprzedajacego przed takim rozwojem wypadkow. uwazam ze tylko i wylacznie ze swojej winy uszkodziles silnik Już właśnie poczytałem i wszystko wiem. Jedynie mnie zmyliły wypowiedzi 2 mechaników że mógł być dolany motodoctor i że od tego poszło uszkodzenie. Już koniec tematu bo jestem na etapie szukania nowego silnika.
marcindlug Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 powodzenia jezeli uda ci sie kupic sam slupek to po kosztach oddam ci k03 wyjete z mojego auta. olej nie wyciekal, luzow nie ma
admin20 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 powodzenia jezeli uda ci sie kupic sam slupek to po kosztach oddam ci k03 wyjete z mojego auta. olej nie wyciekal, luzow nie ma Tak teraz podejrzewam i czytam na forum że mogła mi tylko turbina paść bo tylko biały dym poszedł a silnik nie zgasł i normalne miał obroty na biegu jałowym. ile byś chciał za turbo? podejdzie do mojego?
Bartas Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Marcin a bedziesz zmienial kierownice
Bartas Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 juz chcialem pozyczac bo chyba swoja do obszycia dam
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Tomus sobota aktualna ? aktualna pamietam o Tobie
klysek Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 jutro do ciebie zadzwonie co gdzie i jak
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 jutro do ciebie zadzwonie co gdzie i jak spoko a ja wlasnie zakupilem sobie nowa kiere ---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ---------- Teraz niech jakas madra osoba mi powie tasma pod kierownice czy jak to sie tam to zwie zeby mi obslugiwala multi i tempomat to najlepiej Q byla?
sebastian_marat Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Pozdrowienia Władysławowa:) Autokrata - Galeria: Masakryczny tuning Audi A4
admin20 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Pozdrowienia Władysławowa:)Autokrata - Galeria: Masakryczny tuning Audi A4 siemka Seba:-) kiedy spot w sk-ce?:-)
rem1k Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 bry państwu. kanu to byłeś ty jakiś tydzień temu, right?
Bartas Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Tomus sobota aktualna ? a gdzies jakas biba ??
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Tomus sobota aktualna ? a gdzies jakas biba ?? Bartek no nas nie zaprosili Klysiu z Ewcia ida na weselicho
Bartas Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 lipton to jak pyton normalnie ale w sumie dawno sie nie sponiewieralismy gdzies w klubie
klysek Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 lipton to jak pyton normalnie ale w sumie dawno sie nie sponiewieralismy gdzies w klubie sluszna uwaga a lato sie zaraz konczy
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 lipton to jak pyton normalnie ale w sumie dawno sie nie sponiewieralismy gdzies w klubie sluszna uwaga a lato sie zaraz konczy ja sie sponiewieralem w sobote:facepalm:
klysek Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 slyszalem przez telefon jak bym gadal z jakims przepitym menelem
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 slyszalem przez telefon jak bym gadal z jakims przepitym menelem daj spokoj dlugo by opowiadac bylem na kawalerskim za duzo nie pamietam wiem ze za duzo bylo
Rekomendowane odpowiedzi