Adrenalina Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 nie byłem wczorajszy - przyjechałem motorem - była w damskich rączkach uuuuu, to przepraszam a co to za rumaka masz ? [br]Dopisany: 24 Maj 2010, 09:33_________________________________________________
MarianekZg Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 + klikanie po allegro, może jakieś graty wewnątrz od s-line [br]Dopisany: 24 Maj 2010, 10:54_________________________________________________cenny z "czarnej dziury"
Seba_LDZ Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 lazy monday fucking monday :wallbash:
Seba_LDZ Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 o ja jebie Ty to zawsze zobaczysz jakis pozytyw
T-Rex Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Widzę każdy lubi poniedziałek. Byłem u lekarza, bo mnie coś w stopie boli. Tej mojej stopie nie w audi Koleś wyciąga strzykawę z igłą i pakuje mi całą pod kostkę. Hę? Ktoś przebije? Złapał mnie za ten kulas jak świniaka. Pytam pielęgniarkę, że onchyba lubi swoją pracę, a ona, że poniedziałek przecież jest! Ps. Może ktoś tak miał? Jak lekko dodaję gazu i lekko zdejmuję nogę z gazu to mam puknięcie. Nie wiem czy zawieszka, czy może skrzynia tak puka. Ostatnio chciałem sprawdzić czy wejdzie wsteczny jak jadę do przodu. Wszedł i auto dęba stanęło Coś pewnie roz....
Bartas Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 zobacz poduszke pod silnikiem mialem takie cos :] mnie za to zaczal zabek bolec w poniedzialek...ahhh cudownie:]
bartek1605 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 a ja mam żabe, duży młotek i kombinerki jakoś się tam naprawi
Seba_LDZ Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 oo z zebem mialem to samo kuzwa zjadlem z rana snickersa i kuzwa caly dzien mnie cala japa na dole bolala :wallbash: a co do pukania u mnie tez puka czasami sczegolnie jak mam bak zatankowany powyzej polowy poduszka pod skrzynia biegow
Bartas Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 ja to widze, ze ty oblatany we wszystkim jestes
bartek1605 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 trzeba umieć i mieć wszystko w dobie kryzysu
T-Rex Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 prawdziwy macho musi umieć wszystko. Nawet żarówkę w żyrandolu zmienić. Jutro może sprawdzę poduszki. Bez kanału pewnie nie wszystkie. Ps. Ma ktoś dojście do plastiku zakrywającego silnik od dołu? U Idczaka nieźle trzeszczy, a miałem popękany lekko i polutowałem. Rozleciał się po mojej naprawie
Seba_LDZ Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 prawdziwy macho musi umieć wszystko. Nawet żarówkę w żyrandolu zmienić. Jutro może sprawdzę poduszki. Bez kanału pewnie nie wszystkie. Ps. Ma ktoś dojście do plastiku zakrywającego silnik od dołu? U Idczaka nieźle trzeszczy, a miałem popękany lekko i polutowałem. Rozleciał się po mojej naprawie poduszki pod skrzynia bez kanalu raczej nie sprawdzisz bo musisz lyzka skrzynie uniesc
Rekomendowane odpowiedzi