Panton Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 na papiery wystawiony.... kupujesz krojonego takiego samego + te papiery i masz fajny sprzęt w zajebistej cenie
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 mam pytanko polecacie jakas auto szkole? bo chce isc na prawko na kat A ale dopiero na wiosne
MarianekZg Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 mam pytanko polecacie jakas auto szkole? bo chce isc na prawko na kat A ale dopiero na wiosne Tomek na kat. A to każda szkoła - w szkołach są 250cm. i na tym samym zdajesz egzamin, a trasa na egzaminie jest jedna i ustalona - na wiosnę mogą się tylko zmienić same testy czyt. ilość (tak jak na kat.B )
Panda z Teksasu Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 tak o 18:) siemka ludzie Dj jak radyjo?
Kimi Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Powitać Zapowiada aura :grin: :grin:
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 mam pytanko polecacie jakas auto szkole? bo chce isc na prawko na kat A ale dopiero na wiosne Tomek na kat. A to każda szkoła - w szkołach są 250cm. i na tym samym zdajesz egzamin, a trasa na egzaminie jest jedna i ustalona - na wiosnę mogą się tylko zmienić same testy czyt. ilość (tak jak na kat.B ) no przepisy to ja wiem ze beda nowe nie bedzie tak jak teraz ze mozesz wracac sobie do pytan pozniej i odpowiedziec tylko bedziesz mial 10sek na odp
Bruno_74 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Powitać. Ja też się zjawię. Weźmie ktoś vaga muszę sprawdzić czy błędy wróciły.
MarianekZg Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Powitać. Ja też się zjawię. Weźmie ktoś vaga muszę sprawdzić czy błędy wróciły. Bruno weź sprzedaj to autko i kup coś nowego
Panda z Teksasu Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 ma ktos jakies giery na Ps3?
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 ma ktos jakies giery na Ps3? za robote sie wez a nie za granie
klysek Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 czy moge tez dzisiaj przyjechac do was no spota chlopcy
Panda z Teksasu Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 pracuje i gram szkoda że nie gram pracując
erosito Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 czy miałbyś ktoś dzisisiaj na spocie kopie mapki do navi rns-e po rozsadnych kosztach ?
Panda z Teksasu Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 bruno ja Ci mogę sprzedać
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 czy miałbyś ktoś dzisisiaj na spocie kopie mapki do navi rns-e po rozsadnych kosztach ? kopie nie tak latwo zrobic probowalem juz kilka razy i ni wuja nie chce sie skopiowac
!rafi Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Powitać, Czy jakiś dobry człowiek mógłby mi wyłączyć poduche pasażera ? bo jakoś sam nie mogę sobie z tym poradzić.
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Powitać, Czy jakiś dobry człowiek mógłby mi wyłączyć poduche pasażera ? bo jakoś sam nie mogę sobie z tym poradzić. jak to mowia chlopaki podjedz dzisiaj a zobaczymy co da sie zrobic
Rekomendowane odpowiedzi