klysek Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 widzę, że się ekipa wzięła za ostre rezanie jak mozna to nazwac rezaniem to tak
DeeJay_Kill Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 a ja nadal nie mam czasu, coby wszczepić do siebie soczewki od c6... hidy mam, ale jednak w A4 na ori bixach świeciło git;]
musti Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Sprzedam : - wkłady bagażników - nadkola - pióra wycieraczek (tzw: banany AERO) firmy VALEO - wycieraczki gumowe - wycieraczki welurowe - osłony pod silnik - osłony pod skrzynię - listwy S4 A4 B6/B7 progowe - i inne graty do Audi A4 B6/B7 Do wszystkich marek samochodów osobowych
erosito Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 :decayed::decayed: Klysiu zamowile sam czy ja mam zamowic ?? a te od Mustiego ? od Musliego biore też właśnie miałem brać do swojego B7 - ale to brałeś własnie te co na allegro, czy ktos na forum to sprzedaje ?
Bartas Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Sprzedam : - wkłady bagażników - nadkola - pióra wycieraczek (tzw: banany AERO) firmy VALEO - wycieraczki gumowe - wycieraczki welurowe - osłony pod silnik - osłony pod skrzynię - listwy S4 A4 B6/B7 progowe - i inne graty do Audi A4 B6/B7 Do wszystkich marek samochodów osobowych Do b5 welurowe dywaniki po ile? Wysłane za pomocą Tapatalk
musti Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Sprzedam : - wkłady bagażników - nadkola - pióra wycieraczek (tzw: banany AERO) firmy VALEO - wycieraczki gumowe - wycieraczki welurowe - osłony pod silnik - osłony pod skrzynię - listwy S4 A4 B6/B7 progowe - i inne graty do Audi A4 B6/B7 Do wszystkich marek samochodów osobowych Do b5 welurowe dywaniki po ile? Wysłane za pomocą Tapatalk Wszystkich zainteresowanych i chętnych zadawać jakiekolwiek pytania zapraszam na PW
klysek Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Sprzedam : - wkłady bagażników - nadkola - pióra wycieraczek (tzw: banany AERO) firmy VALEO - wycieraczki gumowe - wycieraczki welurowe - osłony pod silnik - osłony pod skrzynię - listwy S4 A4 B6/B7 progowe - i inne graty do Audi A4 B6/B7 Do wszystkich marek samochodów osobowych Do b5 welurowe dywaniki po ile? Wysłane za pomocą Tapatalk Wszystkich zainteresowanych i chętnych zadawać jakiekolwiek pytania zapraszam na PW nie badz taki powazny
Szakal Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Zna sie tu kto na silniku 1.8t? Bo nie umiem ściągnąć górnej obudowy żeby filtr powietrza wyjąć ,tyle tam jakiś kabelków i przewodów Normalnie wstyd...
Seba_LDZ Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 musti aka Piotrze pozwolilem sobie podwiesic temat do naszego naglowka wycieraczki banany masz jakies takie ktore podejga pod ramiona do mojej b6 a mam nie banany tylko te inne jakies takie srakie chyba ze masz cale ramiona z piorami w dobrej cenie ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- Zna sie tu kto na silniku 1.8t? Bo nie umiem ściągnąć górnej obudowy żeby filtr powietrza wyjąć ,tyle tam jakiś kabelków i przewodów Normalnie wstyd... wstyd masz racje ... przyjedz na spota daleko nie masz pogadamy oaptrzymy nie takie 1,8t mamy w lodzkim nie Marcin ?? :D takze zapraszamy pogadamy pomacamy wypijemy i bedzie dobrze
klysek Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Zna sie tu kto na silniku 1.8t? Bo nie umiem ściągnąć górnej obudowy żeby filtr powietrza wyjąć ,tyle tam jakiś kabelków i przewodów Normalnie wstyd... z Aleksa nie masz daleko podjedz w srode na Morgowa 7 cos poradzimy
Szakal Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Z checia ale narazie furą się nie moge ruszać bo: a. Brak przeglądu b. Auto niezarejestrowane c. Musze wymienić olej tym bardziej ze jest go na minimum a szkoda mi tak jeździć Więc chyba narazie złoże tą puszke od filtra i dam sobie spokój chwilowo ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- Na spota przyjezdzać narazie nie bede bo nie chce mojego pogniecionego parcha postawić obok wychuchanych furek ,to dopiero wstyd
musti Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 musti aka Piotrze pozwolilem sobie podwiesic temat do naszego naglowka wycieraczki banany masz jakies takie ktore podejga pod ramiona do mojej b6 a mam nie banany tylko te inne jakies takie srakie chyba ze masz cale ramiona z piorami w dobrej cenie ---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- Zna sie tu kto na silniku 1.8t? Bo nie umiem ściągnąć górnej obudowy żeby filtr powietrza wyjąć ,tyle tam jakiś kabelków i przewodów Normalnie wstyd... wstyd masz racje ... przyjedz na spota daleko nie masz pogadamy oaptrzymy nie takie 1,8t mamy w lodzkim nie Marcin ?? :D takze zapraszamy pogadamy pomacamy wypijemy i bedzie dobrze Może być Musti może i Piotrze ogólnie to zwykłych piór nie mam tylko AERO ale postaram się coś Ci załatwić Dzięki serdeczne za podwieszenie do głownego chylam czoło
Seba_LDZ Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 spoko loko jak cos ja mam zwykel piorka i chetnie w ymienie na aero ale bez ramion albo jakichs magicznych przejsciowek nie rusze temmatu jak cos to pisz jak w dym albo dupe :D :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 u mnie sa na no a u Was ?? dobrej nocy :D :Pa
klysek Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 u mnie sa na no [ATTACH=CONFIG]363[/ATTACH] a u Was ?? dobrej nocy :D :Pa strasznaz masz narzute na kanapie BTW:
Seba_LDZ Opublikowano 30 Października 2012 Autor Opublikowano 30 Października 2012 jak to straszna za***ista
Rekomendowane odpowiedzi