Seba_LDZ Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 Pany mam do lykniecia w dobrej cenie myslicie ze warto ? https://www.autoaukcja.vwbank.pl/SprzedazItem.aspx?id=4749
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 piwo sobie kupiłem... opijmy zdrówko golfa;]
Seba_LDZ Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 heheh ja juz skonczylem nasmarowalem Ci na fb czytalem i wogole a teraz cisne salatke
erosito Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Mariuszzgierz - bedziesz teraz w niedziele ma spotkaniu ?
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 odpowiem za Mariano Italiano bedzie ---------- Post dopisany 03-11-2012 at 06:52 ---------- Poprzedni post napisany 02-11-2012 at 23:17 ---------- chyba no nic 3 dzien rozjazdow czas zaczac
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 :hi:a ja lece do tomaszowa
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 wczoraj lecialem na tomaszow dzisiaj kierunek leczyca ---------- Post dopisany at 09:14 ---------- Poprzedni post napisany at 07:20 ---------- komu w droge temu kasa z portfela spier!@#
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 mnie juz spiertentegowala bylem na przegladzie
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Mariuszzgierz - bedziesz teraz w niedziele ma spotkaniu ? Powinienem być ---------- Post dopisany at 15:27 ---------- Poprzedni post napisany at 15:26 ---------- odpowiem za Mariano Italiano bedzie ty w totolotka powinieneś zagrać
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 i prosze barzo Janowicz w finale
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Seba pow Ty mi jak Ci sie nic nie chce a masz pelno roboty to jak sie zmuszasz? bo ja wczoraj i dzis jak narazie nic nie zrobilem
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 Cheri from SuicideGirls: UK Holiday on Vimeo ---------- Post dopisany at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany at 19:46 ---------- Seba pow Ty mi jak Ci sie nic nie chce a masz pelno roboty to jak sie zmuszasz? bo ja wczoraj i dzis jak narazie nic nie zrobilem jesli mam byc szczery to wlasnie tak bede to teraz robil znaczy dzisiaj a przewaznie to odbywa sie podobnie czyli 3x0,66 debowe mocne po pierwszym zaczyna mi sie chciec po 2 jest niezly kop a po 3 juz mam taka fantazje i wolna reke ze idzie mi wszystko maszynowo powaznie a jak mam cos mocniejszego czyli whiskey no to leci na otro sie kreci :D ---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:48 ---------- Mariuszzgierz - bedziesz teraz w niedziele ma spotkaniu ? Powinienem być ---------- Post dopisany at 15:27 ---------- Poprzedni post napisany at 15:26 ---------- odpowiem za Mariano Italiano bedzie ty w totolotka powinieneś zagrać d*pa tam gralem i uja wygrywam ostatnio to nawet 1 nie moge trafic a co dopiero 6 ---------- Post dopisany at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:49 ---------- wiec jak obiecalem ide po piwko chyba ze jakis jacek wpadnie lub john wędrowniczek :decayed::decayed: brb ---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 19:50 ---------- jak pisalem tak zrobilem krakowiaka czas zaczac
MarianekZg Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja dziś nic nie łykam, wczoraj byłem u Gołego i troszkę było więc odpoczywam
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 widzimy sie Mario jutro ?? ---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ---------- Mamo! Mamo! Jestem księżniczką! -Nie Jasiu, jesteś popierdolony.
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 ja wypilem dwa piwka i napewno juz nic nie zrobie nie bedzie mi sie chcialo zostawie na jutro
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 heheh no nie ja wlasnie koncze pierwsze i pomalu nabieram mocy ---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ---------- czad Historia Audi 80, A4 - Sadistic.pl :decayed: warto lukac ---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- wpadlem na karkolomny pomysl a co gdybysmy sie wybrali kiedys nie wiem kiedy ale oczywiscie naszymi oooo do inglostada ?? jak myslicie ma to sens ? bo ja bym pojechal z checia trzeba doczytac bo np w szecji robia volvo i tam jest fabryka cala oszklona i mozna sobie lazic za kazdym elementem auta to jest jakies volvo city czy cos wiecie mozna zobaczyc cala produkcje auta od poczatku do konca moze za***iste by to bylo skoczyc na nie wiem kilka dni w kilka aut sobie na taka wyprawe ?? co myslicie ?? czy wszyscy spia
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 no ale jak myslicie ze jest to ujowy pomysl to poprostu napiszcie ze jestem idiota i juz :decayed::decayed: ja bym pojechal z grilem i DJ i wszystkimi ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- nie wstydzimy sie Panowie nie ma czego booogi, Diablo
klysek Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Seba nie chce mi sie czytac gdzie i kiedy chcecie jechac
Rekomendowane odpowiedzi