Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 no tak dokladnie tego nie jebna a przynajmniej nei calego do c**ja wiesz w polsce jestesmy dzis jest rano wstaje a tam tylko ta zjebnaa czesc co nie dzialalal :grin::grin::grin::grin: jak k**wa piranie
klysek Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 mhm no to moze sie bedziemy widziec chociaz u mnie to teraz potrzebny warsztat na miejsce bo platek c**j nie pali a co padło ?
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 auto nie a powanie nie wiem kreci paliwo leje bezpiecnziki sa pompa dizala a nie chyta :/ jutro z rana j**anca z popychu wezme moze sie zalal nie iem choc od cwartku powinno mu przejsc :/ palil od cyka bez zdnego problemu i nagle padl pompa siadla hyh jest inna dziala slychac i leje a i tak nie pali pedal bialy w dodatku zobaczymy jutro z popychu 1,4 nie zaszkodzi u napewno a ja wytrzezwieje szybciej
klysek Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 auto nie a powanie nie wiem kreci paliwo leje bezpiecnziki sa pompa dizala a nie chyta :/ jutro z rana j**anca z popychu wezme moze sie zalal nie iem choc od cwartku powinno mu przejsc :/ palil od cyka bez zdnego problemu i nagle padl pompa siadla hyh jest inna dziala slychac i leje a i tak nie pali pedal bialy w dodatku zobaczymy jutro z popychu 1,4 nie zaszkodzi u napewno a ja wytrzezwieje szybciej na moje oko musisz mu jebnac kopa i zadziala
klysek Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 teraz idz mu zajeb w rure i z karata w lampe lewa przod
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 bry ponownie;D Golfisko nawet z plaka zajarać nie chce - trzeba będzie mu trochę cierpliwości poświęcić i zapali, jak już pedał ma nową pompę;D Co do Ingolstadt - corocznie są organizowane zloty Audi, na które mogą wjechać tylko i wyłącznie auta tej marki - na coś takiego można się wybrać, jak najbardziej:)
musti Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Siema Klusek jak żarniki i przetwornice żyją ?
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 apropo zlodziejstwa dokladnie tydzien temu znajomy ma a6 kladzie sie w kime autko stoi ale spac cos nie moze nagle o 1 w nocy slyszy jakis trask wstaje do okna wszystko ok po chwili w aucie zapalaja mu sie awaryjne patrzy patrzy a tam jakis ku**s w aucie siedzi wyskakuje do auta a kolo auta jeszcze 3 stoi dzwoni po struzow prawa nawet szybko przyjechali ale tamci juz nawiali a auta i tak nie dali rady odpalic zostawili z rozjebana stacyjka i drzwiami
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Opublikowano 4 Listopada 2012 witam Was ja i moja kolezanka
klysek Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 chyba wole sie przywitac z silikonowa kolezanka Mariana
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 "chłopaki, jak wy zdobywacie kobiety? - normalnie. Prawy->zapisz jako"
klysek Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 "chłopaki, jak wy zdobywacie kobiety?- normalnie. Prawy->zapisz jako" :polew::polew:teraz zes pocisnal :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Opublikowano 4 Listopada 2012 :decayed: hehehe no u Mariana jak zawsze nielicha łania
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 napisałem na skierniewickim wątku, żeby się do nas przyczłapali, ale dzisiaj im nie wyjdzie chyba;/
Rekomendowane odpowiedzi