MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 :hi: Seba squosh dla mnie masakra - idzie umrzeć na miejscu
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 no idzie idzie mnie kostak juz miesiac boli i lokiec ale podoba miisie
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Jak jestem na Nowej Gdyni (coraz rzadziej ostatnio ) jak widzę jacy zlani potem,wymęczenie ludzie potrafią wychodzić po grze to Co prawda widać, że to zapaleńcy jak ...uj ale mimo wszystko
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 a to nie grales ?? no to sprobuj moze Ci sie spodoba lub nie ale warto sprobowac zasady sa proste jak drut
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 a to nie grales ?? no to sprobuj moze Ci sie spodoba lub nie ale warto sprobowac zasady sa proste jak drut nie nie nigdy nie grałem i nie wydaje mi się żeby mi się spodobało ale możemy kiedyś spróbować - zagrasz ze mną to na 100% wygrasz i statystyki ci się polepszą
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 heheheheh oj tam chodzi o fun o wyzycie sie o ztyranie :Da tyra
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 :wink: będzie okazja to dawaj cynę - polecimy zobaczymy Tymczasem spieprzam do roboty (do bazy Tomaszów Maz. - tak mi się chce jechać jak mojej Korci jeść o tej porze ) tak że do później
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 powodzonka tam Mario i szerokosci
klysek Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 co tam jak tam ? tez juz sie ciebie pytałem o skłosza to zero odezwu
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 jak to ?? kiedy ?? mnie ?? spalem cale 32 min od 6:56 do 7:28
klysek Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 mi zawsze tata powtarza jak się nie wyśpię czy coś że on w moim wieku nie spał ani nie jadł to i ja nie muszę no kiedyś się zapytałem gdzie chodzisz,kiedy,ile pln taka przyjemność
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 lo kurde sorka nie przeczytalem tego widocznie ja jezdze do verte na municypalnej mam karte fit profit wiec z nia to koszt 5 zl za kort i 4 za rakiete czyli 9 zl jak nie masz zadnej karty trzeba wyrobic jakas karte klienta nie wiem ile kosztuje ale z ta karta 20 pl wszystko za godzine oczywiscie kiedy chodze roznie nie mam stalych dni w tygodniu 2-3 razy max i to przewaznie od 21 - 22 potem sana i do polnocy sie zlazi
Bartas Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Seba a Ty tego fita nie masz jak załatwić ? bo z tym to w większości miejsc za free się wchodzi
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 nom wiem ale nie mam jak sam o swojego walczylem 2 miech i mam na osobe ktorej nawet w zyciu na oczy nie widzialem ustawilem tylko zlecenie stale i juz co miesiac dostaje ile trzeba
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 witam po robocie teraz zaczynamy w domu
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Uwaga, kierowcy! W piątek na ulicach pojawi się tajny superradiowóz na piratów drogowych [zdjęcia] na bogato kierwa co ?
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 niech sie qr... do roboty wezma a w szczegolnosci straz wiejska
Seba_LDZ Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Milena Rybczyńska 16 lat :naughty:
klysek Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Milena Rybczyńska16 lat :naughty: jej tata byl saperem bo ma morde jak nie wypał mi sie nie podoba jest z doooopy
MarianekZg Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 jak to ?? kiedy ??mnie ?? spalem cale 32 min od 6:56 do 7:28 czyli jak pisaliśmy to ty się dopiero kładłeś
Rekomendowane odpowiedzi