klysek Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 panie moje drogie dzisiaj real czy port ?
klysek Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 teraz tak a z wieczora moze zawiewac chlodem ale nie ukrywam ze tez wole real wiec panie Tomku postanowilismy
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 teraz tak a z wieczora moze zawiewac chlodem ale nie ukrywam ze tez wole real wiec panie Tomku postanowilismy no tez tak mysle ze trzeba bylo po prostu podjac decyzje a co do zimna wieczorem to przez weekend nie odczuwalem tego dobrze sie konserwowalem
klysek Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 a z Mustim w palnik dałeś w stolicy
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 a z Mustim w palnik dałeś w stolicy nie ze znajomkami z polibudy
klysek Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 a z Mustim w palnik dałeś w stolicy nie ze znajomkami z polibudy czyli weekend jak kazdy inny
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 a z Mustim w palnik dałeś w stolicy nie ze znajomkami z polibudy czyli weekend jak kazdy inny daj spokoj to juz jest przesada a to wszystko dlatego ze przeprowadzialem sie do akademika bo jak wynajmowalem pokoj to spoko skoczylem na piwo i narazie a teraz po zajeciach na 2-3 piwka a potem w akademiku woda woda woda i albo mamy sile gdzies isc albo nie badz jest 3 opcja ze idziemy ale nas wpuscic nie chca
Diablo Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Dj jesli bedziesz bede prosil o pomoc w odczytaniu statycznych i zrobieniu dynamicznych po czyszczeniu turbo i uszczelnieniu pompy sprzet i czteropaczek bedzie ze mna
klysek Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 a z Mustim w palnik dałeś w stolicy nie ze znajomkami z polibudy czyli weekend jak kazdy inny daj spokoj to juz jest przesada a to wszystko dlatego ze przeprowadzialem sie do akademika bo jak wynajmowalem pokoj to spoko skoczylem na piwo i narazie a teraz po zajeciach na 2-3 piwka a potem w akademiku woda woda woda i albo mamy sile gdzies isc albo nie badz jest 3 opcja ze idziemy ale nas wpuscic nie chca Prawdziwy student
MarianekZg Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Przepraszam, czy szlachta to się dziś spoci :question:
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Przepraszam, czy szlachta to się dziś spoci :question: czy szlachta to nie wiem ale mysle ze bedziemy na realu
klysek Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Przepraszam, czy szlachta to się dziś spoci :question: twoja obecnosc jest konieczna bo musze ogladnac sobie mysze ---------- Post dopisany at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ---------- A alkoholik Seba bedzie
MarianekZg Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Przepraszam, czy szlachta to się dziś spoci :question: twoja obecnosc jest konieczna bo musze ogladnac sobie mysze ---------- Post dopisany at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ---------- A alkoholik Seba bedzie Tomciu, żeby to było nowe RS4 to może było by co oglądać takie to szału nie ma zwykła beszustka :grin:
Panton Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Jak wszyscy to ja tez sie pochwale że zdałem za pierewszym razem kat A+B w 93r. w dodatku trzynastego, oczywiście maluszkiem Ciągnik,czerwony ciągnik. Zawsze chciałem mieć takie coś Właśnie po to, by wozić ją Czterysta, pojemność dwa czterysta .... :polew: Traktor racing volvo terror - YouTube ja jebie... dobry sprzęcior.... :shock3::shock3:
klysek Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Jak wszyscy to ja tez sie pochwale że zdałem za pierewszym razem kat A+B w 93r. w dodatku trzynastego, oczywiście maluszkiem Ciągnik,czerwony ciągnik. Zawsze chciałem mieć takie coś Właśnie po to, by wozić ją Czterysta, pojemność dwa czterysta .... :polew: Traktor racing volvo terror - YouTube ja jebie... dobry sprzęcior.... :shock3::shock3: Q by mu sie przydało ---------- Post dopisany at 16:08 ---------- Poprzedni post napisany at 16:07 ---------- Przepraszam, czy szlachta to się dziś spoci :question: twoja obecnosc jest konieczna bo musze ogladnac sobie mysze ---------- Post dopisany at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ---------- A alkoholik Seba bedzie Tomciu, żeby to było nowe RS4 to może było by co oglądać takie to szału nie ma zwykła beszustka :grin: dla mnie jest zacna jak bedziesz puszczal na handle pamietaj jestm pierwszy w kolejce
Seba_LDZ Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 raczej moze mnie nie byc dynka mi peka :/ jechac raczej nie moge :/
klysek Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 raczej moze mnie nie byc dynka mi peka :/ jechac raczej nie moge :/
Rekomendowane odpowiedzi