klysek Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 blanty84, chriss+, Diablo, mariuszzgierz+, Panda z Teksasu+, Seba_LDZ+, tomek881025+ jak tych osób nie bedzie zamyakmy wątek łódzki
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Jeszcze mnie dawać do tej listy;D BTW - Seba - może zabrać Twoje zwłoki na spota?
Seba_LDZ Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 na szczesc Klysiu nie masz takiej wladzy by to zrobic DJ nie raczje nie da rady musze odlezec swoje i jechac jeszcze dzis do manu :/ ale to za troche
klysek Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 na szczesc Klysiu nie masz takiej wladzy by to zrobic kuzwa fakt
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Seba, coś ostatnio codziennie jesteś w manu;p i na smsy nie odpisujesz
klysek Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Seba, coś ostatnio codziennie jesteś w manu;p i na smsy nie odpisujesz oprowadza biznesofcow i pracuje na spodnie i telefon
MarianekZg Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 na szczesc Klysiu nie masz takiej wladzy by to zrobic kuzwa fakt Tomciu ale masz znajomości przecież
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Aha - do golfiska jutro powinienem mieć kluczyk, a pilota jeszcze szukam:)
klysek Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 na szczesc Klysiu nie masz takiej wladzy by to zrobic kuzwa fakt Tomciu ale masz znajomości przecież nie chciałem tego mówić ---------- Post dopisany at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ---------- dobra ja sie zbieram
Seba_LDZ Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 DJ olej tego pilota na prawde sms hmm ale janic nie dostalem no wczoraj nie zdazylem juz odebrac bo weszlismy na styk do kina wiec musze tam znowu jechac :/
musti Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 na szczesc Klysiu nie masz takiej wladzy by to zrobic kuzwa fakt :naughty: ale ja moge zamknąć
klysek Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 na szczesc Klysiu nie masz takiej wladzy by to zrobic kuzwa fakt :naughty: ale ja moge zamknąć ty to zamkni watek swojego zycia z tym motorem i rozpoczni nowy z Eską
Seba_LDZ Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 po piwku lepiej mozna sie wziasc za robote nooo a tak przy okazji wszystko co jest na stronie Cottonfield ? oficjalny sklep internetowy - Cottonfield na swieta moge zalatwic 30 % taniej oile sie nie myle rowniez te rzeczy ktore sa juz przecenione o ile tez zjada z ceny o 30% takze jakby ktos cos chcial okolo 15 grudnia bede jechal na zakupy wiec kilka dni wczesniej mozna cos zlukac i dac mi znac to kupie tak by sie kolekcja nie wyczerpala no to tyle ode mnie
Diablo Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 DJ dzięki za logi Zrobiłem jeszcze statyczne pod domem i w BS 001 dawki są na poziomie 10 mg :/ Czyli źle ustawili nastawnik przy zmianie uszczelki. ---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ---------- VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 tak, ale to jest właśnie odwrotnie - jak pokazuje Ci większą dawkę na skok, to masz właśnie mniej paliwa dolane. Tak, czy owak - nastawnik do czyszczenia, o ile po przepływce się nic nie zmieni
Rekomendowane odpowiedzi