klysek Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Mam karte znizkowa z wanessy i c**jinke kokosowa do malucha i czarny pas w karate zapomniales dodac
frugodh Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 z tego co pamiętam najtaniej było w verze
Seba_LDZ Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 Hmmm w werze squosh zaeaz sprawdze
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 ja tez chce wyczyscic nastawnik czy co to tak kolega Diabolo czyscil kto mi wyczysci ?? Jak znajdziesz to u siebie pod maską, to Ci za friko wyczyszcze;D ---------- Post dopisany at 10:30 ---------- Poprzedni post napisany at 10:19 ---------- Ok, kluczyk kupiony - czekam na wysyłkę Pilota może też dzisiaj skołuję
Seba_LDZ Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 hehe wiedzialem ze wyjde na idiote Bartku nie sluchasz mnie co do Ciebie pisze ... I ja nie bede sluchal Ciebie ---------- Post dopisany at 10:44 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- w verze 50 zl squosh
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 hehe wiedzialem ze wyjde na idiote Bartku nie sluchasz mnie co do Ciebie pisze ... I ja nie bede sluchal Ciebie ---------- Post dopisany at 10:44 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- w verze 50 zl squosh Seba nie tylko Ty bo oboje wczoraj gadalismy ze wyczyscimy
Seba_LDZ Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 heheeh to co Tomku czyscimy ?? :polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 heheeh to co Tomku czyscimy ?? :polew: wiesz moze i troche prawdy w tym jest ze jak bysmy to cos wyczyscili to lepiej by furki smigaly a moze i spalanie by spadlo :polew:
Diablo Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Hehe, macie za kiepskie silniki i za starą technologię żeby mieć takie cacko do czyszczenia ;D
Seba_LDZ Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 no racja Tomku gowno mamy kupujemy inne ?? :decayed:
erosito Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 z tego co pamiętam najtaniej było w verze drogo, pare dni temu zaplacilem 25 zl /h za pingla ps. ale jem właśnie za***iste pierogi z Pierogarni na POW
klysek Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 z tego co pamiętam najtaniej było w verze drogo, pare dni temu zaplacilem 25 zl /h za pingla ps. ale jem właśnie za***iste pierogi z Pierogarni na POW sie za robote wez bo wpierdzielac pierogi to kazdy jeden by chcial a robic nie ma komu
Gość SpongeBob Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 no racja Tomku gowno mamy kupujemy inne ?? :decayed: moze jakas RS tylko najpierw znajdzmy jakis dobry i niewielki bank latwy do obrobienia
Seba_LDZ Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 ok jestem za No to nie wiem co z tym squoshem robimy
klysek Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 kuzwa kupiłem e-fajka dzisiaj go dostałem a on nie działa no wszytsko kuzwa w tym miesiacu przeciwko mnie i musze isc kupic sobie pake bo sie wkurwilem
Seba_LDZ Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 heh k**wa ja tez caly czas cos mam kurtke dalem do zszycia odbieram a ona porysowana jakby gwozdziem na plecach no :facepalm: zalozylem nowe konto mialo byc kolorowo wczoraj chce skorzystac a tu uj nie mozna dzwonie na infolinie Pani grzecznie mowi ze sie nie da wkurwilem sie ide do banku odrazu na co Pani mi mowi ze sory kolezanka co zakladala Panu konto sie pomylila :facepalm: heh a Ty zamiast wydawac na te j**ane efajki po prostu skoncz palic i juz bierz przyklad ze mnie nie pale i uj
Seba_LDZ Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 ja tez lubilem i nadal lubie ale nie pale :grin:
klysek Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 a ja bede dalej palil bo zaprazyl mi elektrystyczny fajek
Seba_LDZ Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 hahah Ty moze instrukcje przewertuj a nie wsadzasz i ciagniesz ze ssaniem na zmiane
Rekomendowane odpowiedzi