marcindlug Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 ja tam sie zajeba**m na ch*j za chwile wbijam na fejsa zaproszenie wysylac
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 ej a mnie nie bylo no qrczaczek czemu mnie nie uprzedzono, to na egzamin bym nie poszedl
Bartas Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 koleżanka taka sobie ale Karola...mmmmmm
Seba_LDZ Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2012 dobre sa obie bardzo dobre Tomku jak we wtorek ?? ktora godzina ?? i adres poprosze :whistling: ---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ---------- aaa jak z wym squoshem bo sa 3 osoby a do grania 4 potrzeba na 2 korty ---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ---------- Mario jedzie kto jeszcze ?? Tomek ??
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 dobre sa obie bardzo dobre Tomku jak we wtorek ?? ktora godzina ?? i adres poprosze :whistling: ---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:05 ---------- aaa jak z wym squoshem bo sa 3 osoby a do grania 4 potrzeba na 2 korty ---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ---------- Mario jedzie kto jeszcze ?? Tomek ?? znaczy mnie to w sumie obojetna godzina bo i tak nie wiem czy sciagne ten zderzak po pierwsze samochod jest taki uj***ny ze nawet boje sie go dotykac po drugie nie mam jak go umyc znaczy mam ale temperatura srednia jest do takich czynnosci a co do adresu to spykniemy sie gdzies i razem pojedizmye a jest to na morgowej ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- ja moge jechac tylko nie umiem w to cos za bardzo grac znaczy wiem pilke sie odbija od wszystkiego
klysek Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 a mi sie ta jej kolezneczka bardziej podobala mam wieksze szanse u niej niz wy bo jestem jeden a was cale stado
klysek Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Klysiu gadales z Ewcia? tak piate prze dziesiate ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- Pyta.pl - Jak uderzyc kobiete? - YouTube
Muodyv6 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Siemka, robicie jakieś spoty mimo takiej pogody?
marcindlug Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 pogoda nigdy nam nie przeszkodzila w spotach
klysek Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Siemka, robicie jakieś spoty mimo takiej pogody? pewnie nawet czasem na rozgrzewke robimy grilla albo ognisko
Seba_LDZ Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2012 Klysiu gadales z Ewcia? tak piate prze dziesiate ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- Pyta.pl - Jak uderzyc kobiete? - YouTube ja jebie :facepalm::facepalm: ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- IF U JINGLE MY BELLS O'LL GIVE U A WHITE CHRISTMAS :kox: ---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- DJ i co klapa od b6 czy b7 byla ?? :decayed: dobra czyli we wtorek na squosha leci Tomek Misiek ja i moja widzimy sie okolo 21:40 na miejscu ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- a wczesniej Tomku jak sie umawiamy i gdzie ??
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Seba - nie chce mi się teraz iść do tej klapy, ale nadal jestem przekonany, że do B7 - okaże się jutro;D
Seba_LDZ Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2012 :decayed: no spoko daj cyne :D a jak jest od b7 to juz sie nigdy z Toba o nic nie zakladam ---------- Post dopisany at 23:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- tak mi sie przypomnialo jak wylatywalem z portu dzisiaj podjechalem w ta miejscowke co Adam mowil i faktycznie tam jest kurde cieplej i to znacznie bo tylko przejechalem przez to miejsce bez zatrzymywania i temp na blacie podniosla sie o 3 stopnie wiec moze nastepnego spota zrobimy kolo tej myjni choc ma to jeden minus malo tam miejsca tzn moze miejsca jest sporo ale pozajmowane wiekszosc bylo ---------- Post dopisany 10-12-2012 at 00:04 ---------- Poprzedni post napisany 09-12-2012 at 23:33 ---------- co tam jak tam ?? bo ja wlasnie sobie kawusie zrobilem
Diablo Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 No to teraz mnie załamaliście, nie miała kiedy ta bateria paść Bym wiedział to bym tramwajem przyjechał hehe no ladniutka kolezanka tez jest baardzo ladniutka
marcin.vag Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 marcin.vag miałeś chyba podjechać kurcze wiem ale wystapila pewna sila wyzsza ale spoczko za tydzien sie wkupie:)
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2012 nie spac zwiedzac trzeba zrobic drzemke chwilke chociaz kawke strzelilem i mam wytrzeszcz
Rekomendowane odpowiedzi