klysek Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 ja juz po wigiliach obskoczylem u swoich rodzicow i Ewci zaraz mi samara peknie i jebnie kupa smrodu
klysek Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 To teraz na Pasterke a moge przed TV odbyc pasterke
skrab Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Eno Klysek ja właśnie wyjeżdżam ,a jak będziesz miał 80 lat to wtedy gdzie będziesz oglądał
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Najlepszego:D Qrde, zakochałem się chyba (uprzedzam, że nic nie waliłem i nic mi nie przeszło;p) - grałem z orkiestrą na pasterce w Kurowicach i jedna dzioucha normalnie jakby z moich marzeń - grała na saksie sopranowym... nie ma bata, zaczynam działać;D
skrab Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Najlepszego:DQrde, zakochałem się chyba (uprzedzam, że nic nie waliłem i nic mi nie przeszło;p) - grałem z orkiestrą na pasterce w Kurowicach i jedna dzioucha normalnie jakby z moich marzeń - grała na saksie sopranowym... nie ma bata, zaczynam działać;D Działaj
klysek Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Najlepszego:DQrde, zakochałem się chyba (uprzedzam, że nic nie waliłem i nic mi nie przeszło;p) - grałem z orkiestrą na pasterce w Kurowicach i jedna dzioucha normalnie jakby z moich marzeń - grała na saksie sopranowym... nie ma bata, zaczynam działać;D BTW:
Seba_LDZ Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 Noooo Dj pokaz jej miasto i audi
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Na razie detektyw Rutkowski ustalił, że dziewoi na imię Aleksandra i że robi magisterkę - teraz trzeba poszerzyć działania operacyjne:decayed:
Szakal Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Teraz należałoby ustalić jej miejsce stałego pobytu tudzież przebywania:decayed:
Bartas Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 ahh to były czasy jak człowiek się tak zakochiwał
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 w Kurowicach nie ma zbyt wielu ulic, więc już wpadłem na szatański plan wybrania się na próbę orkiestry 2.01 i przyczaję, gdzie się po próbie dziewoja uda - a co, jeżeli ma daleko do domu i np. z buta chodzi?
Seba_LDZ Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 Bede Cie wozil jak lokaj pancia o to sie nie martw
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 tia..."będę Cię brał jak baba z radomia 3 cytryny;D"
Seba_LDZ Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 Nic sie nie martw jak bedziesz chxial moge nawet frak zalozyc i czerwony dywan zucic ... Gadalem Justinem Bimberem uuuuu cieplooooooo i mam flachon... Ale dojade i z ojcem ogarniemy ;)
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 ja mam miodziankę, ale qrde - trzeba będzie przypilnować dziewoi:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi