Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 nie chcesz wiedziec ... od cisnienia w ukladzie to jestem specem
Szakal Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 właśnie ma nie być ciśnienia aha :kwasny:czyli co moze byc nie tak A mi sie wydaje że własnie cisnienie powinno być ,z resztą wiadomo nie od dziś że odkręcając korek od układu chłodzenia zaraz po jeździe trzeba uważać bo można sie nieźle poparzyć chyba że komuś korek puszcza to ciśnienia nie ma:decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Cisnienie jako takie jest ale jesli sa twarde weze dochodzace do zbiorniczka i po odkreceniu syczy dlugo czyli duze cisnienie w ukladzie moze to swiadczyc o uszczelce przedmuchanej
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Cisnienie jako takie jest ale jesli sa twarde weze dochodzace do zbiorniczka i po odkreceniu syczy dlugo czyli duze cisnienie w ukladzie moze to swiadczyc o uszczelce przedmuchanej nie no to nie syczy mi jak jak z paro wozu tylko normalnie psssyt i juz
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 heh to trzeba zobaczyc bo tak to sobie mozemy gadac weze pomacaj po jezdzie czy sa twarde taktwarde ze ciezko je zgniesc troche zobacz czy nie masz plam ciemnych w zbiorniczku wyrownawczym zobacz czy na odpalonym silniku Ci nie bulgocze ze zbiorniczka czy banki nie ida zadne zobacz czy nie masz bialego osadu pod korkiem od wlewu oleju i zobacz czy nie wywala Ci plynu od spodu zbiorniczka tym upustem cisnieniowym
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 heh to trzeba zobaczyc bo tak to sobie mozemy gadac weze pomacaj po jezdzie czy sa twarde taktwarde ze ciezko je zgniesc trochezobacz czy nie masz plam ciemnych w zbiorniczku wyrownawczym zobacz czy na odpalonym silniku Ci nie bulgocze ze zbiorniczka czy banki nie ida zadne zobacz czy nie masz bialego osadu pod korkiem od wlewu oleju i zobacz czy nie wywala Ci plynu od spodu zbiorniczka tym upustem cisnieniowym ja jebie to ty masz az takie wiadmosci na ten temat tak jest wszystko obadam tzn. bialego osadu pod korasem nie mam,plyn tez czysciutki plynu nie ubywa czyli z pod spodu go nie wywala zobacze czy bulgocze i te weze
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 hheheh przerabialem to wszystko o siebie i szukalem roznych opcji na potwierdzenie czy na bank mi wydmuchalo uszczelke pod glowica bo nie chcialem sie z tym pogodzic i tak jezdzilem z rok i dolewalem plynu hyhyhy
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 hheheh przerabialem to wszystko o siebie i szukalem roznych opcji na potwierdzenie czy na bank mi wydmuchalo uszczelke pod glowica bo nie chcialem sie z tym pogodzic i tak jezdzilem z rok i dolewalem plynu hyhyhy no mi plynu nic nie ubywa nic nie cieknie tylko temp. podnosi sie o 10 st, co pare km i spada do 90 i znowu przelece z 40 km i skacze do 100 i spada i zastanwiam sie czy moze termostat sie nie przycina a ty mi juz takie czarne wizje przedstawiasz
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 eee tam czarne odrazu sam powiedziales o tym cisnieniu ze jest pod korkiem a byc go tam nie powinno duzego znaczy sie nie wiem gadaj z Dejotem
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ty byś od razu mu wmówił, że uszczelkę ma dmuchniętą;p faktycznie termostat może być walnięty - 40zł zainwestuj, wymień, to się przekonasz, ale najpierw pod VAG'a i zerknąć, czy nie ma błędu czujnika temp;]
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ty byś od razu mu wmówił, że uszczelkę ma dmuchniętą;p faktycznie termostat może być walnięty - 40zł zainwestuj, wymień, to się przekonasz, ale najpierw pod VAG'a i zerknąć, czy nie ma błędu czujnika temp;] tak jest panie DJ wezmiesz kompa na niedziele
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 ooo kurde no i teraz moja wina no a tak chcialem wyslac to ikonke z vagiem :facepalm::facepalm:
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 juz skasowalem teraz mozesz mi ja wyslac
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 wiec ja mysle ze :dancing::banan:
Gość SpongeBob Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Panie Prezesie mamy wpasc z Seba i w czyms pomoc bo chyba wstydzisz sie nas zapytac o to
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Panie Prezesie mamy wpasc z Seba i w czyms pomoc bo chyba wstydzisz sie nas zapytac o to wstydze sie tak prosto z mostu wiec ja mysle ze :dancing::banan: własnie tak zrobie dzięki Sebciu za złotą radę
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 :D:D polecam sie na swiera ;p
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 :D:D polecam sie na swiera ;p zwłaszcza do konsumpcji alkoholu
DeeJay_Kill Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Wy tu gadu gadu, a ja pracuję qrde;p Trzeba zaraz rezać pocasowe heble;] Potem dalej zabawa w detektywa i organizowanie porwania mojej wybranki... Zbieram dane szybciej, niż FBI:D
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 DJ pamiętaj, że z tyłu są mimośrodowe śruby z podkładkami przy zawieszeniu jak byś w razie musiał wszystko rozkręcać (tak jak u mnie )
Rekomendowane odpowiedzi