Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 DJ mnie nie lubi juz mi nigdzie nie odpisuje to mu chociaz robote nagralem Potrzebny dj na osiemnastkę Gniezno :D a karta to FitProfit Fitprofit
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 DJ mnie nie lubi juz mi nigdzie nie odpisuje to mu chociaz robote nagralem Potrzebny dj na osiemnastkę Gniezno :D a karta to FitProfit Fitprofit myslalem ze da sie jakos to zalatwic na boku ale chyba jednak nie
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 kurde moglem pileczke kupic mam w komplecie tylko z jedną kropką ---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ----------
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 kurde moglem pileczke kupic mam w komplecie tylko z jedną kropką ---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ---------- kurcze chyba jeszcze polece z wami ze dwa razy i tez zakupie paletke
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 ostatnia ikonka pod kazda wypowiedzia w prawym dolnym rogu wypowiedzi klikasz z tego co chcesz cytowac znaczy ktora wypowiedz :D jak masz paletke Mariano ?? ---------- Post dopisany at 16:10 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ---------- kurde moglem pileczke kupic cosik to nie bangla u mnie
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 hmmm nie no fita nie zalatwisz na boku chyba no to pileczka jest elegancko ja sobie dokupie chyba nie pamietam juz co te kropki oznaczaja ktora sie lepiej odbija wiem ze cala niebieska odbija sie 40% lepiej niz jakakolwiek inna czarna hmm taka ikonka komentarza z plusikiem ostatnia po prawej na dole u mnie przynajmniej jest
marcindlug Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 zawsze chcialem uzyc opcji mutli cycatu hmmmmmm kuzwa to Ty trabiles Marcinku ??? ja jebie ogladalem sie dookola mowie kuzwa co jest a gdzie Ty stales ?? Ty ja Cie nie widzialem pozatym jeszcze pijany jestem :polew::polew: przepraszam nie widzialem Mario ma racje nie ja trabilem wyszedlem ze szpitala i szedlem w strone przejscia podziemnego a Ty stales na swiatlach
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 hmmm nie no fita nie zalatwisz na boku chyba no to pileczka jest elegancko ja sobie dokupie chyba nie pamietam juz co te kropki oznaczaja ktora sie lepiej odbija wiem ze cala niebieska odbija sie 40% lepiej niz jakakolwiek inna czarna hmm taka ikonka komentarza z plusikiem ostatnia po prawej na dole u mnie przynajmniej jest zawsze chcialem uzyc opcji mutli cycatu hmmmmmm kuzwa to Ty trabiles Marcinku ??? ja jebie ogladalem sie dookola mowie kuzwa co jest a gdzie Ty stales ?? Ty ja Cie nie widzialem pozatym jeszcze pijany jestem :polew::polew: przepraszam nie widzialem Mario ma racje nie ja trabilem wyszedlem ze szpitala i szedlem w strone przejscia podziemnego a Ty stales na swiatlach żeby ktoś nie odczytał tego w nieodpowiedni sposób ale chyba doszedłem znaczy się do multi cycatów
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 no to pod ta okazje pyk no właśnie miałem zaproponować PYK
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 uu Pany ja nie dotykam nie Pykam Marcinie uu to wogole Cie nie widzialem ---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 19:10 ---------- Nowa metoda na raka piersi: miętosić biust - Nauka - polskieradio.pl :decayed::decayed: :banan:
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 uu Pany ja nie dotykam nie Pykam Marcinie uu to wogole Cie nie widzialem ---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 19:10 ---------- Nowa metoda na raka piersi: miętosić biust - Nauka - polskieradio.pl :decayed::decayed: :banan: juz Ewa profilaktycznie została zmietoszona
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Misku na ktora my tam lecimy jutro bo zapomnialem a dzwonie do Ciebie i nie raczysz odebrac
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Misku na ktora my tam lecimy jutro bo zapomnialem a dzwonie do Ciebie i nie raczysz odebrac aaaaaa bo wyciszony co by mi żadna menda nie przeszkadzał podczas przerwy świąteczno/noworocznej :polew: z tego co kojarzę to chyba na 20.00
Seba_LDZ Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 chyba ?? a mi sie wydaje ze na 21 i co teraz ?
MarianekZg Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 przed chwilką dryndałem - w piątek na 19.00 jest możliwość dwie sale - reflektujemy pewnie zaklepane na Piątek 28.12.2012 na 20.00 dwie sale :wink: odszukane i wklejone - czyli, że dobrze pamiętałem :wink:
klysek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 ja jestem pewien ze na 20.oo ---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ---------- no wezmiecie wezmiecie dacie dotknac
Rekomendowane odpowiedzi