klysek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 znaczy powiem tak jest cos w tym prawdy co Klysiu pisze bo tam do salonu gdzie moja robi jest tez stomatologia i inne pierdoly i oni im przywoza wlasnie takie paczki ale jak sie spoznia czy cos uszkodza no to pokrywa wszelkie koszty z wlasnej kieszeni moze wlasnie dlatego duza kasa jest
Seba_LDZ Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 Viper Attack - YouTube :decayed::decayed:
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 co tam Panowie w wielkim swiecie slychac
frugodh Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 BRACIA FIGO FAGOT - Hot Dog [OFFICIAL VIDEO] - YouTube
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 co tam Panowie w wielkim swiecie slychac robie fotki swojego asortymentu na handel mam nadzieje ze kazdy z was wezmie chociaz po 2szt
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 co tam Panowie w wielkim swiecie slychac robie fotki swojego asortymentu na handel mam nadzieje ze kazdy z was wezmie chociaz po 2szt o a co szykujesz na handel
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 co tam Panowie w wielkim swiecie slychac robie fotki swojego asortymentu na handel mam nadzieje ze kazdy z was wezmie chociaz po 2szt o a co szykujesz na handel aaaaa jak ogarne temat i juz bedzie na allegro wam pokaze
Seba_LDZ Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ty no wlasnie Prezesie mielismy zamienic slowko aaaa ale to w czwartek tak ?
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ty no wlasnie Prezesie mielismy zamienic slowko aaaa ale to w czwartek tak ? juz nie ma o czym temat jest opanowany inaczej ---------- Post dopisany at 19:30 ---------- Poprzedni post napisany at 19:18 ---------- Suknia wieczorowa COLORADO r.36-48 różne kolory (2954917817) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Sukienka wieczorowa Maggi r36-46 różne kolory (2954950860) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Mięciutkie czapeczki różne kolory PL producent (2954991503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
szczawik Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 klysek moj znajomy ma stoisko w gluchowie to moge Cie umowic:decayed: pojedziesz i opchniesz:decayed: przy okazji odbierzesz moje ak47 bo ma byc po serwisie:kox: ---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ---------- a tak przy okazji, bo widze, ze masz czapeczki dla dzieci... kiedys bedac w sklepie pytam pania ekspedientke co to za firma co robi jakies tam koszulki dla dzieci, a ta szuka szuka w koncu znalazla metke i czyta KEEP AWAY FROM FIRE:decayed: k**wa nie wiedzialem czy se ze mnie jaja robi czy na powaznie... przemilczalem temat...
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 klysek moj znajomy ma stoisko w gluchowie to moge Cie umowic:decayed: pojedziesz i opchniesz:decayed: przy okazji odbierzesz moje ak47 bo ma byc po serwisie:kox:---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ---------- a tak przy okazji, bo widze, ze masz czapeczki dla dzieci... kiedys bedac w sklepie pytam pania ekspedientke co to za firma co robi jakies tam koszulki dla dzieci, a ta szuka szuka w koncu znalazla metke i czyta KEEP AWAY FROM FIRE:decayed: k**wa nie wiedzialem czy se ze mnie jaja robi czy na powaznie... przemilczalem temat... nie no na gluchowie,tuszynie temat juz mam obcykany
Panton Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Viper Attack - YouTube:decayed::decayed: dobre :polew::polew:
Seba_LDZ Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 sp***dalal jakby smierc zobaczyl medluje ze powrocilem z tre i nakleilem pierwszego karnego kutasa na samiotkiej wysokosci glowy cel mini cooper k**wa no rece mi opadly stoi moja furka po lewej aut co nie lata w zime po prawej mini i obok mini 3 miejsca wolne :facepalm::facepalm: a mini zaparkowalo mi tak blisko ze przechodzac pomiedzy autami jedna reka dotknalem mojego i jego lusterka .... nawet przejsc nie moglem powstrzymalem sie od urwania lusterka po prostu mu je mocneij zlozylem wyjechalem wrocilem sie grzecznie do domu po karnego i mu przypierdolilem prosto w czolo ehhh w sumie to mi ulzylo chociaz chcialem mu za***ac z 10 za glupote k**wa
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 sp***dalal jakby smierc zobaczyl medluje ze powrocilem z tre i nakleilem pierwszego karnego kutasa na samiotkiej wysokosci glowy cel mini cooper k**wa no rece mi opadly stoi moja furka po lewej aut co nie lata w zime po prawej mini i obok mini 3 miejsca wolne :facepalm::facepalm: a mini zaparkowalo mi tak blisko ze przechodzac pomiedzy autami jedna reka dotknalem mojego i jego lusterka .... nawet przejsc nie moglem powstrzymalem sie od urwania lusterka po prostu mu je mocneij zlozylem wyjechalem wrocilem sie grzecznie do domu po karnego i mu przypierdolilem prosto w czolo ehhh w sumie to mi ulzylo chociaz chcialem mu za***ac z 10 za glupote k**wa cala szybe przednia trzeba bylo zakleic
Seba_LDZ Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 kurde nie zamiescila sie odpowiedz chcialem ale sie powstrzymalem
Panton Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Viper Attack - YouTube:decayed::decayed: dobre :polew::polew:
Seba_LDZ Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 no no heehe ---------- Post dopisany at 02:02 ---------- Poprzedni post napisany at 01:46 ---------- ma moc
MarianekZg Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 :hi: Jason jest Super - ostatnio przypominałem sobie "Adrenalinę" obie części :kox:
Rekomendowane odpowiedzi