Szakal Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 i po robocie +1 heheheh Ja też i zarzucę coś dla rozluźnienia
klysek Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 ja tez juz po 6 dniach bez forum powracam do zywych
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 ja tez juz po 6 dniach bez forum powracam do zywych no nareszcie tak tu cicho bez Ciebie bylo jak tam spijasz juz pianke z piwka
klysek Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 ja tez juz po 6 dniach bez forum powracam do zywych no nareszcie tak tu cicho bez Ciebie bylo jak tam spijasz juz pianke z piwka jeszcze nie ale juz nie dlugo zaczne
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 a ja nadal choruje takiego lekarza wytrzasnalem ze jak do sklepu wchodzisz ale to Ci powiem jak sie spotkamy
klysek Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 a ja nadal choruje takiego lekarza wytrzasnalem ze jak do sklepu wchodzisz ale to Ci powiem jak sie spotkamy no no bo moze sie przydac penie jeszcze nie raz
Seba_LDZ Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 powrocili ze stolnicy z targow bylo na wypasie cycki byly aaaachhh jakie byly nie Bartas ???
Bartas Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 to jak wejdziemy jeszcze raz do alejki....wejdziemy.... o widziałem starczy :grin::grin:
klysek Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 powrocili ze stolnicy z targow bylo na wypasie cycki byly aaaachhh jakie byly nie Bartas ??? no poka te cycki a nie sami sie naogladali a innym nie dadza popatrzec
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 fajna sprawa - też bym się na targi śmignął, gdyby nie zajęcia...;]
klysek Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 fajna sprawa - też bym się na targi śmignął, gdyby nie zajęcia...;] powrociłeś na uczelnie
Szakal Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 fajna sprawa - też bym się na targi śmignął, gdyby nie zajęcia...;] powrociłeś na uczelnie Kij z uczelnią ,pisz co u panny
Seba_LDZ Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 to jak wejdziemy jeszcze raz do alejki....wejdziemy.... o widziałem starczy :grin::grin: jhahahahahahaha piekna sprawa hehehe a teraz cos ciekawego zobaczcie to to jest moje logo na wizytowce a to stoisko ktore dzisiaj bylo na targach :eusathink::eusathink::eusathink::eusathink::eusathink: ---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- Gizmus chlopie gdzies byl jak Cie nie bylo kope lat bys sie przywital a nie sie czajnikujesz ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- kamilGZB nie wstydzimy sie
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 na uczelnię jeszcze nie wróciłem - od października się wróci;] Co do panny - do trzech razy sztuka - kilka dni temu dzwoniłem, ale jak mi gada "nie wiem", "może" i tym podobne teksty, a nawet raz się nie zaśmieje w rozmowie, to sobie odpuszczam;) Nic na siłę fajna sprawa - też bym się na targi śmignął, gdyby nie zajęcia...;] powrociłeś na uczelnie Kij z uczelnią ,pisz co u panny
Seba_LDZ Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 OJ tam Bartku bo moze z nia jak z Pamelka trzeba w Boracie co ?? albo jak ja na kawalerskim z Krzyskiem :decayed: w razie co to wiesz polecam sie ---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:36 ----------
Rekomendowane odpowiedzi