Seba_LDZ Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Opublikowano 8 Lutego 2013 ja juz 3 tydzien czekam :/ W kinie: - Dwa bilety... - Hobbit? - Nie, żona.... :polew::polew::polew:
Szakal Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 dziś ostatni dzień w robocie i urlopik w górach:banan: apropo fury pocasa ,czy z B6 podejdzie coś do B5? a tak powaznie to wpadłem w kompleksy jak tego furacza zobaczyłem zwykły czarny parch na 16" Ale kolorowy FIS bym np przygarnął Fotele moze też DJ ,porezamy trochę dzisiaj?
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Opublikowano 8 Lutego 2013 kilerow dwoch mesje szaaaaa kal daj sobie spokooj u Pocasa wali dziwkami w aucie ---------- Post dopisany at 08:31 ---------- Poprzedni post napisany at 08:30 ---------- ja bym nie chcial wozic dziwek w swoim... nie wiecej niz 5 bo ciasno a i nie ogarne 6 na raz :polew::polew::naughty::naughty:
Szakal Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Wezme coś co nie pachnie dziwkami, tylko teraz pytanie czy znajdę coś takiego:grin: Co sie śmiejesz z mojego nicka ,uzywam go już od kilku lat tyle że w innym klubie i przesiąknąłem nim niczym auto pocasa zapachem dziwek :grin:
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Opublikowano 8 Lutego 2013 hehe smieje sie bo ze 2 dni temu ogladalem kilerow dwoch i mi sie przypomnialo mysje sza kal no i caly misterny plan w piz*u hehehe
klysek Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 " i to ma być ten twoj nie zawodny szakal "
Szakal Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Nie ma to jak stara ,dobra polska komedia:wink: A jeszczy był film "Szakal" z Brucem Willisem ,też niezły:decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 a ja się witam i idę się upajać zapachem spalin oraz świeżego motula:D Dziwkę sobie później w aucie powącham;D
Szakal Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 a ja się witam i idę się upajać zapachem spalin oraz świeżego motula:D Dziwkę sobie później w aucie powącham;D wcześniej wąchniesz starego motula i pomacasz ameliniową miske Tak w ogóle to masz ten magiczny śwaks to uszczelnienia misek ,bo zapomniałem wczoraj zapytać ?
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 mam, jak wystarczy, to super, a jak nie, to w pabianicach będzie;) siachal z Afrychi....
Szakal Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Ja właśnie miałem w domu to uszczelnienie Reinza gdzieś i zapomniałem wziąć na wszelki wypadek Pany ,ja nie z Afrika ,ja być from Aleksandria:kox:
klysek Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Ja właśnie miałem w domu to uszczelnienie Reinza gdzieś i zapomniałem wziąć na wszelki wypadek Pany ,ja nie z Afrika ,ja być from Aleksandria:kox: nie myl mieścin Aleksandria jest przed Ozorkowem i tam rozlewaja wode dla biedronki
Szakal Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Że taka woda w Biedrze jest to wiedziałem ,ale że źródełko mają pod Ozorkowem to juz nie
klysek Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Że taka woda w Biedrze jest to wiedziałem ,ale że źródełko mają pod Ozorkowem to juz nie tez sie dowiedziałem nie dawno
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 a ja wrocilem z roboty i teraz pakowanie i do stolycy trzeba leciec, ale pojade autem to moze bedzie motywacja zeby mniej pic
klysek Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 a ja wrocilem z roboty i teraz pakowanie i do stolycy trzeba leciec, ale pojade autem to moze bedzie motywacja zeby mniej pic najwyzej zostaniesz dzien dluzej
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 a ja wrocilem z roboty i teraz pakowanie i do stolycy trzeba leciec, ale pojade autem to moze bedzie motywacja zeby mniej pic najwyzej zostaniesz dzien dluzej nie no mam plan wrocic jutro po egzaminach
klysek Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 a ja wrocilem z roboty i teraz pakowanie i do stolycy trzeba leciec, ale pojade autem to moze bedzie motywacja zeby mniej pic najwyzej zostaniesz dzien dluzej nie no mam plan wrocic jutro po egzaminach i ty wierzysz w to co mowisz
Rekomendowane odpowiedzi