Szakal Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Pany ,poszukuje dla kumpla jakiegoś ogarniętego elektryka za rozsądne pieniądze ,ostatnio w swojej Audi 80 bawił się w przerabianie podświetlenia na konsoli i w pewnym momencie wszystko zgasło ,bezpieczniki sprawne wszystkie ,posrało sie do tego stopnia że nie ma podświetlenia ,kierunkowskazów i jeszcze paru innych rzeczy i cholera wie gdzie szukać przyczyny...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Opublikowano 24 Lutego 2013 jakieś foty prawdziwej zimy niestety nie :/ aparat wzialem ale go nawet nie wyciagnalem z torby w zakopcu teraz jest mniej sniegu niz w lodzi
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Pany ,poszukuje dla kumpla jakiegoś ogarniętego elektryka za rozsądne pieniądze ,ostatnio w swojej Audi 80 bawił się w przerabianie podświetlenia na konsoli i w pewnym momencie wszystko zgasło ,bezpieczniki sprawne wszystkie ,posrało sie do tego stopnia że nie ma podświetlenia ,kierunkowskazów i jeszcze paru innych rzeczy i cholera wie gdzie szukać przyczyny... W liczniku....
Seba_LDZ Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 Seba ile mamony szarpnąć ze sobą to zalezy ile bedziesz chcial jest 1x8zl 6x1zl 6x1zl i 2x1 ale te to juz nad program sa docelowo bylo 8 i 12 czyli 20
klysek Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 kuzwa jeszcze 3 dni i do roboty a tak po 1,5 miesiaca choroby sie za bardzo nie chce
Seba_LDZ Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 :polew: bylo nie chorowac tyle jak chceta paletki na wtorek to trzeba dzwonic i umawiac bo nei chca juz 2 kortow rezerwwowac :/
klysek Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 :polew: bylo nie chorowac tyle jak chceta paletki na wtorek to trzeba dzwonic i umawiac bo nei chca juz 2 kortow rezerwwowac :/ a musza byc akurat we wtorek nie mozemy na srode
Seba_LDZ Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 ja ide we wtorek i adam tez w srode mam silke dla mnie nei ma problemu przeciez nie musimy chodzi razem w sensie ze 2 korty musisz zagadac z kims kto bedzie chcial isc i juz
klysek Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 ja ide we wtorek i adam tez w srode mam silkedla mnie nei ma problemu przeciez nie musimy chodzi razem w sensie ze 2 korty musisz zagadac z kims kto bedzie chcial isc i juz spoko zaraz bede namiezal Mariana
klysek Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 a wlasnie wyszedl ode mnie a gdzie ty masz ta swoja siedzibe ? rzgowska 88 ??
kanu Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 Jako, że wczoraj zapomniałem, dziś sprawdziłem stan i okiem zanotowałem stan, delikatnie podlałem oleju, bo stan dochodził do perforacji tak prawie do połowy za miesiąc zgodnie z Twoją sugestią, sprawdzimy ponownie organoleptycznie stan jak będą zmiany to wiadomo co robić
klysek Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 100/102 leciaałem tamtedy ostanio i miałem dzwonic ze zajedzam na kawke ale mi komora padla
Rekomendowane odpowiedzi