klysek Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Nic nie wiadomo, czy mi przyznają, ale ja nie biorę pod uwagę innej opcji;] Niech dają rok mam prowadzić, ale zamierzam dłużej:) no oby ci sie udało
skrab Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Dzięki wielkie skrab:) Mam jeszcze jakieś tv 28, czy tam 29", ale właśnie chodzi o coś typu 47" w górę A ja myślałem że do jakiejś kuchni letniej gdzieś wsadzić chciałeś ,czy coś takiego .. ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:24 ---------- A co otwierasz? DJ jeśli można wiedzieć
skrab Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 sklep motoryzacyjny+ usługi;] A to powodzenia życzę, może się uda w końcu to miasto Łódź więcej ludu i wogóle..
Sengoku Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Ej chłopaki ma ktoś z was lotke w sedanie ? taką z ABS. Zdaje to egzamin? Czy po jakimś czasie do wywalenia?
Seba_LDZ Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 jak zwykle jako ekspert zabiore glos lotke w sedanie ?? w sensie na klapie ?? a ma to dawac jaki efekt ?? oile o tej samej lotce mowimy przy 300 dociska do ziemi hehe w sumie marcin to moglby takie cos sobie zainstalowac na dachu :D Dj jak dokladnie ta plytka ma wygladac i dzialac ?? a z reszta zadzwonie niebawem
Sengoku Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 http://www.mapet-tuning.com/sklep/images/Lip_a4_b5.jpg ja mówię o takiej Efekt wizualny
Seba_LDZ Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 hyhyhy ok bo juz myslalem ze ma cos to robic calkiem przyjemna dla oka murzynska wara
marcindlug Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Seba weź mi nic nie mów o montowaniu do auta... ja od soboty bije się z myślami nad prawdziwie męskim turbo. to co mam teraz jest maksymalnie chłopięce napisz mi proszę że głupi jestem i mam nie kupować !
Seba_LDZ Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Opublikowano 4 Marca 2013 Seba weź mi nic nie mów o montowaniu do auta... ja od soboty bije się z myślami nad prawdziwie męskim turbo. to co mam teraz jest maksymalnie chłopięce napisz mi proszę że głupi jestem i mam nie kupować ! :shock3::shock3::shock3: tego Ci nie napisze ale jak chcesz to sie mozemy zamienic u mnie siedzi takie turbo ze Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanie yy to nawet nie dziewczece heheheheh a moze ja nie mam turbo :doh::doh: :whistling::whistling: powaznie mowisz ?? eeeee napewno nie coby milo bylo wiem ze byla ale jest tak za***ista ze moze byc raz jeszcze i niech mi ktos powie ze nie ... :whistling::whistling:
Gość SpongeBob Opublikowano 4 Marca 2013 Opublikowano 4 Marca 2013 Seba weź mi nic nie mów o montowaniu do auta... ja od soboty bije się z myślami nad prawdziwie męskim turbo. to co mam teraz jest maksymalnie chłopięce napisz mi proszę że głupi jestem i mam nie kupować ! Marcinie Ty miales dla mnie looknac jakies fajne turbo tylko ja to nie potrzebuje tyle kucy co Ty bo moje to czuje ze jeszcze troche pojezdzi i pojdzie w piz*u
MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 :hi: No No jak "suszary" chcecie zmieniać to wreszcie coś się zacznie dziać
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 to jak Wam zostanie jakas dobra suszara to chetnie ja lykne tak dla przypomnienia Mariano paletki jak cos trzeba dzownic
MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 wtorek, czwartek, sobota siłka - więc środa ewemtualnie :naughty:
MarianekZg Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 oo to widze na otro sie kreci ?? zobaczymy jak długo
marzec39 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Witam widział ktoś to volvo z was na żywo Oferta - Volvo V50 - Witam serdecznie, posiadam na sprzedaż auto marki Volvo V50 z silnikiem 2.0 D o mocy 136 KM, które pochodzi z końca 2004 roku. Na
Seba_LDZ Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Opublikowano 5 Marca 2013 siema opoczno troche daleko by trzeba do Chrisa skrobnac moze bedzie lecial w rodzinne strony
Rekomendowane odpowiedzi