klysek Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 namiary poprosze konkretnie Kąpielisko Ośrodek nad Stawem - Konstantynów Łódzki - Plaże i kąpieliska
Magdalenah Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 namiary poprosze konkretnie Kąpielisko Ośrodek nad Stawem - Konstantynów Łódzki - Plaże i kąpieliska A to już działa ?
klysek Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 namiary poprosze konkretnie Kąpielisko Ośrodek nad Stawem - Konstantynów Łódzki - Plaże i kąpieliska A to już działa ? w piatek przejezdzałem to cos sie tam chyba działo ale reki sobie obciac nie dam ---------- Post dopisany at 11:09 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ---------- lece na rowerek do zobaczenia o 18.oo
Sławoj Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 namiary poprosze konkretnie Kąpielisko Ośrodek nad Stawem - Konstantynów Łódzki - Plaże i kąpieliska A to już działa ? Dobra opcja, na razie sami wedkarze tam przesiadująi troche grillowiczów , kąpieli nikt nie uskutecznia zbyt zimna woda........ chyba
frugodh Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Dj rozumiem że dzwoniłeś żeby mnie na lublinek wyciągnąć? Hehe telefon mi padł...zresztą akurat robiłem punciaka więc i takbym nie podjechał ale sądząc po tym co napisałeś przyoszczędziłem na mandacie tylko Apropo stawu w Konstantynowie to to koło mnie właściwie jest. Poopalać się można ale ja tam bym nie pływał chociaż są śmiałkowie hehe, w sumie zmieniali wodę niedawno ale mimo wszystko
klysek Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 ej jestem tutaj nowy czy jest dzisiaj spot miłośników Audi ---------- Post dopisany at 17:10 ---------- Poprzedni post napisany at 16:25 ---------- pomimo tego ze jestescie kozimi bobkami bo nikt mi nic nie odpisal to i tak przyjade
Seba_LDZ Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Opublikowano 20 Maja 2013 taaaa wlasnie pomyslalem o tym samym zara jebnie
kanu Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 W sumie mogłoby bo mi się nie chciało w weekend umyć auta, to może teraz trochę spłynie tego kurzu...
marcindlug Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 A ja swojego auta 3 tygodnie nie widzialem
klysek Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 a ja wczoraj byłem na spocie od 18 do 18.20 sam
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Na drugi raz dołożę Ci klimatronic w 2-3 dni, ale inicjacja musi zawsze trwać dłużej w takim temacie...jeszcze mi się kazałeś uczyć niemieckiego, a skąd ja mam k***a wiedzieć, czym jest Schalttaffelleistungstrang i inne melodyjnie brzmiące słowa? A ja swojego auta 3 tygodnie nie widzialem
Seba_LDZ Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Opublikowano 20 Maja 2013 :polew: znaczy sie spota nie bylo ? ja nie dolecialem na czas troche mi sie zeszlo
Rekomendowane odpowiedzi