DeeJay_Kill Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 mam za sobą pierwszy solowy występ na saxie;D qrde, jednak stres jest;p A teraz dalej idę składać silnik;p
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Witam po wódce;D Jakość słaba, ale wrzuciłem na YT;p Pamiętajcie - pierwszy publiczny występ;] od 1.30 :
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 nie;p ostatnio z orkiestrą cisnęliśmy w Głownie na przeglądzie orkiestr;)
szczawik Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 dajesz rade na tym grajku, ogolnie sexofon wydaje calkiem przyjemny dzwiek dla ucha i milo sie go slucha... zawsze mi sie przypomina careless whisper ---------- Post dopisany at 00:49 ---------- Poprzedni post napisany at 00:49 ---------- dobra, milej nocki ide sie wy***ac na suty:hi:
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 właśnie przeszło mi przez myśl, żeby na ten występ brać careless whispers, ale sam się odwiodłem od tego zamiaru:)
szczawik Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 no bo to chyba najbardziej znany kawalek na saksie? i nie ma co isc na latwizne? co nie? gdybys mial jakis filmik jak napierniczasz to podsylaj, chetnie podslucham:wink:
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 saksofon od paru lat był moim marzeniem i właśnie je spełniam:)
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 dobra wracam z wygnania do Łodzi
Seba_LDZ Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dj szacuneczek naprawde zacnie pogrywasz ---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:22 ---------- ja jestem niekompatybilny dzisiaj z czymkolwiek
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 dziękować Ja niestety na spota nie wpadnę - imieniny Bogumiła;/
szczawik Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 kurde znowu poniedzialek idzie wielkimi krokami... do pracy rodacy...
Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 07:14 ---------- Poprzedni post napisany at 06:34 ---------- Jaka jest ulubiona kawa onanisty? Fapuccino
szczawik Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Norwegia • Wyświetl temat - Finland: Nagi mężczyzna zepsuł bieg norweskiej drużyny kazda wymowka nie jest zla:wink: ---------- Post dopisany at 07:26 ---------- Poprzedni post napisany at 07:24 ---------- Niech żyje wódka! - Joe Monster
Rekomendowane odpowiedzi