Gość SpongeBob Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 dziengi beda ale chyba nie dla mnie
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Opublikowano 8 Lipca 2013 ---------- Post dopisany at 07:24 ---------- Poprzedni post napisany at 02:59 ----------
marcindlug Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 w zyciu nie zgadniecie kto mi na pw odpisal...
marcindlug Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Michel Jackson normalnie odpisuje na pw a ten ktos ponoc nigdy mysle ze wasaty cygan domysli sie o kogo chodzi
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Opublikowano 8 Lipca 2013 22 zl normalnie kosztuje caly dzien i wchodzisz ile chcesz ale bez instruktora a ze mna na dole :decayed:
klysek Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 22 zl normalnie kosztuje caly dzien i wchodzisz ile chcesz ale bez instruktora a ze mna na dole :decayed: powaznie to napisze im na tym gruponie ze c**j nei promocja i zeby sobie w picke wsadzili swojego instruktora bo ja przyprowadze swojego najlpeszego ponoc na calej Rzgowskiej
klysek Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 ---------- Post dopisany at 11:15 ---------- Poprzedni post napisany at 10:52 ---------- Seba jakos przpadkowo cofnalem sie pare set stron do tylu i wyczytalem ze po BT miłeś robic sobie dziare
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Opublikowano 8 Lipca 2013 :polew::polew::polew::polew::polew: pierwsze slysze :grin::grin::grin:
klysek Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 :polew::polew::polew::polew::polew:pierwsze slysze :grin::grin::grin: Smoka Tabaluge
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 widzicie Panowie jak zrobilem ogleziny to chlopak az autko juz zakupil
marcindlug Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Seba jakos przpadkowo cofnalem sie pare set stron do tylu i wyczytalem ze po BT miłeś robic sobie dziare mial robic ale ja uznalem ze moje zdjecie na posladku to juz chyba przegiecie
klysek Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Seba jakos przpadkowo cofnalem sie pare set stron do tylu i wyczytalem ze po BT miłeś robic sobie dziare mial robic ale ja uznalem ze moje zdjecie na posladku to juz chyba przegiecie Marcin vel Tabaluga masz Tomek smykałke do aut jednym slowem
Panda z Teksasu Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 ma ktoś może przez przypadek na zbyciu dolot do avf?
klysek Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 ma ktoś może przez przypadek na zbyciu dolot do avf? ja mam żartowałem
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 mam rns-e:banan: Aha - nie uwierzę Ci zakuty korbowodzie (myślę, że adresat się domyśli, że o niego chodzi) - nie ma bata, żeby poziek odpisał Ci na pw;p
klysek Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 mam zagadke trzeba rozkodowac co to znaczy ze : jakiś tam wąstay,rudy,gejowski EPAyn ma RNSe moze chodzi mu ze kupil sobie nowy kalkulator
Rekomendowane odpowiedzi