marcindlug Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 mam rns-e:banan:Aha - nie uwierzę Ci zakuty korbowodzie (myślę, że adresat się domyśli, że o niego chodzi) - nie ma bata, żeby poziek odpisał Ci na pw;p gratulacje z okazji rns-e a jednak odpisal mam dwie wiadomosci ! sam bylem w szoku
klysek Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 mam rns-e:banan:Aha - nie uwierzę Ci zakuty korbowodzie (myślę, że adresat się domyśli, że o niego chodzi) - nie ma bata, żeby poziek odpisał Ci na pw;p gratulacje z okazji rns-e a jednak odpisal mam dwie wiadomosci ! sam bylem w szoku no jak juz sie tak chwalisz to zdradz nam te dwie tajemnice
frugodh Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 ma ktoś może przez przypadek na zbyciu dolot do avf? znowu żeś coś popsuł :grin:?
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 mam rns-e:banan:Aha - nie uwierzę Ci zakuty korbowodzie (myślę, że adresat się domyśli, że o niego chodzi) - nie ma bata, żeby poziek odpisał Ci na pw;p gratulacje z okazji rns-e a jednak odpisal mam dwie wiadomosci ! sam bylem w szoku ej przeciez poziek odpisuje na privy nie wiem o co chodzi w ogole
marcindlug Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 ej przeciez poziek odpisuje na privy nie wiem o co chodzi w ogole to jest nawiazanie do cytatu z jego sygnatury
klysek Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Marcin dzisiaj sobie zdalem sprawe jaki ty... k**wa stary jestes
marcindlug Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Marcin dzisiaj sobie zdalem sprawe jaki ty... k**wa stary jestes i wez mi jeszcze powiedz ze mam siwe wlosy...
klysek Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Marcin dzisiaj sobie zdalem sprawe jaki ty... k**wa stary jestes i wez mi jeszcze powiedz ze mam siwe wlosy... siwych wlosow nie masz ale strasznie wczoraj widziałem ze ci sie rece trzesa :decayed:ale moze kaurat w tym momecie myslales o alkoholu
marcindlug Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 siwych wlosow nie masz ale strasznie wczoraj widziałem ze ci sie rece trzesa :decayed:ale moze kaurat w tym momecie myslales o alkoholu moje rece maja adhd
klysek Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 siwych wlosow nie masz ale strasznie wczoraj widziałem ze ci sie rece trzesa :decayed:ale moze kaurat w tym momecie myslales o alkoholu moje rece maja adhd to wiele tlumaczy no wiec tylko stwierdzam ze jestes w hooj stary po wieku
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Opublikowano 8 Lipca 2013 ten sie k**wa mlody odezwal stara torba juz jestes w porownaniu do mnie :decayed::decayed:
Panda z Teksasu Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 nie wierze jak pisze o części do auta zero odzewu ale jakbym napisał że mam koleżanke która potrzebuje wynająć pokój i zapłaci w naturze to odrazu każdy by miał wolny pokój:P oj koledzy koledzy ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:00 ---------- Parodia spotu wyborczego Platformy
marcindlug Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 nie wierze jak pisze o części do auta zero odzewu ale jakbym napisał że mam koleżanke która potrzebuje wynająć pokój i zapłaci w naturze to odrazu każdy by miał wolny pokój:Poj koledzy koledzy ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:00 ---------- Parodia spotu wyborczego Platformy wlasciwie to mam kilka pokoi do wynajecia zdjecia kolezanki poprosze
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Opublikowano 8 Lipca 2013 wlasciwie to pokaz kolezanke zobacze czy mam pokoj do wynajecia jak bedzie dobra to na uju stane a pokoj bedzie :polew::polew: a co z tymi czesciami tam pier**liles ?? dolot ?? wylot ?? slyszalem ze na katowice czysto :polew::polew::polew:
Panda z Teksasu Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 ta rurke potrzebuje do dolotu http://i.wp.pl/a/f/jpeg/25717/laska_balotellego.jpeg macie fotke chłopak ją rzucił no i nie ma gdzie mieszkać
marcindlug Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 http://i.wp.pl/a/f/jpeg/25717/laska_balotellego.jpeg w ostatecznosci moge ja przygarnac... niech dziewczyna nie marznie pod mostem
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Opublikowano 8 Lipca 2013 Ty ale laske baloteliego to mialem wczoraj chociaz jak sie nad tym zastanowie to nie wiem czy to potwierdze hyhyhyh rurka do dolotu nie maju mam rurki do zbiorniczka cieczy chlodacej od b7 i bare innych gratow ale tego chyba nie bede mial mam nadzieje szybe tylna na sprzedaz moja znaczy sie
Panda z Teksasu Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 dawaj od zbiorniczka Dj wyciągnie hehe
klysek Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 ten sie k**wa mlody odezwal stara torba juz jestes w porownaniu do mnie :decayed::decayed: ty jestes tak stary ze juz nawet ci sie nie wyswietla ile posiadasz wiosen
Rekomendowane odpowiedzi