marcindlug Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 ty jestes tak stary ze juz nawet ci sie nie wyswietla ile posiadasz wiosen licznik mu sie przekrecil
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 zgaduj zgadula ile wyliczyli naprawe auta
frugodh Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Kamil fote daj to zobacze może coś się znajdzie.Tomek poważnie? Ja pieprze krotoski cichy:facepalm::facepalm::facepalm: ja się dziwie że oni jeszcze funkcjonują i że Ty tam naprawiasz...ja bym drugi raz im auta nie zostawił
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Kamil fote daj to zobacze może coś się znajdzie.Tomek poważnie? Ja pieprze krotoski cichy:facepalm::facepalm::facepalm: ja się dziwie że oni jeszcze funkcjonują i że Ty tam naprawiasz...ja bym drugi raz im auta nie zostawił o przeprzaszm mi odwalili fuszerke tylko z tutka do zbiorniczka spryskiwaczy tak zlego slowa nie moge powiedziec no co jedynie do terminow napraw o to ich zawsze scigam
frugodh Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 no właśnie terminy..... a co do fachowości to przypominam ci o pomalowaym słupku u Ciebie i taśmie niezerwanej...ja po ich robocie miałem dokładnie takie same przypadłości które już sam usuwałem bo na tych dziadów nawet patrzeć nie chce
Seba_LDZ Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Opublikowano 8 Lipca 2013 ja pier**le Tomek masz najdrozsze adi w dzielni a powaznie ja jebie hyh to prawie tyle co moje warte albo i wiecej
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 no właśnie terminy..... a co do fachowości to przypominam ci o pomalowaym słupku u Ciebie i taśmie niezerwanej...ja po ich robocie miałem dokładnie takie same przypadłości które już sam usuwałem bo na tych dziadów nawet patrzeć nie chce za slupek mi oddali kase ale spozytkowalem ja innaczej
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 mam poje***nego kumpla... Chciał sprzedać B8 2008, czarny (oklejony na biało), ledy, dobre wyposażenie, bezwypadek. Wystawił za 40 i za 38 się ugadał - poje***ło go kompletnie, bo rzuca argument "30 mi dawali w salonie, jak chciałem zostawić w rozliczeniu"....
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 mam poje***nego kumpla... Chciał sprzedać B8 2008, czarny (oklejony na biało), ledy, dobre wyposażenie, bezwypadek. Wystawił za 40 i za 38 się ugadał - poje***ło go kompletnie, bo rzuca argument "30 mi dawali w salonie, jak chciałem zostawić w rozliczeniu".... to ja go od reki biore nawet za 40
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Tia...jak sprzedam A6 i pożyczę od dwóch znajomych kasę, to na to b8 mi styknie;p gdybym wiedział, że tylko tyle chce, to bym po prostu spiął pośladki i załatwił kasę,a na drugi dzień bym audi opitolił za 10k więcej...
Seba_LDZ Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Opublikowano 9 Lipca 2013 zacnie jak tak to kasy nikt nie ma ale na a4 w dobrej cenie by sie k**wa wasatym cyganom z d*py nawet wyjelo :grin:
MarianekZg Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 no :grin:no takiego białasa to i ja bym ze skarpety wyją :grin:
kanu Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 mam poje***nego kumpla... Chciał sprzedać B8 2008, czarny (oklejony na biało), ledy, dobre wyposażenie, bezwypadek. Wystawił za 40 i za 38 się ugadał - poje***ło go kompletnie, bo rzuca argument "30 mi dawali w salonie, jak chciałem zostawić w rozliczeniu".... a potem się dziwić, "panie ile pan chce 60? taka sama sprzedawana w lipcu poszła za niecałe 40" i potem mamy B7 w cenie 25k i B8 w cenie 38
Rekomendowane odpowiedzi