kanu Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 :hi:jak zdrówko szanownych audimaniaków? Nie chce ktoś kupić lapka? C2D 2Ghz, 3GB ram, 250HDD, combo cdrw+dvd, reszta integrated - model lapka Dell D630, bateryjka nawet ok i zasilacz pisać priv jak coś o szczegóły
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 zdrówko dobrze:) Nic się nie odezwałeś na sms'a, więc zakładam, że kiedy indziej podjedziecie:)
kanu Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ja nie mam czasu w ostatnich dniach, ale wiesz co, dam namiar mu do Ciebie na komore to sie jakos dogadacie
Seba_LDZ Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Panowie soplica orzech i jd honney uuuuuuuu jutro a w sumie dzis bedzie ciezjo:D ---------- Post dopisany at 15:11 ---------- Poprzedni post napisany at 05:53 ---------- Eee wcale nie bylo jest mikroklimat
Przybysz Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witam Szanownych Kolegów ;] z racji tego ze od pazdziernika zaczynam studia u Was w miescie wiec bede wpadal do Was na spoty :wink:poszukuje akademika i mam problem bo nie wiem czy dostane uniwersytecki i stad moje pytanie ktory z aka UŁ jest koedukacyjny, wporzadku itp. oraz czy ktos ma jakies info o tych prywatnych aka przy ul Gdanskiej?? Z góry dzieki za info
marcindlug Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 jako ze nie wszyscy maja konta na fejsie...
kfiat_man Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 O rety, jaki kolor o0, mówiłeś coś ostatnio, że założysz takie fele, ale nie brałem tego na poważnie ;P specjalnie przyjade w nd zobaczyć to na żywo.
marcindlug Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 problem polega na tym ze nie wiadomo w ktora niedziele bede na spocie :/ cisnienia jak nie bylo tak nie ma...
klysek Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 jako ze nie wszyscy maja konta na fejsie...http://img546.imageshack.us/img546/5544/h5lt.jpg
Seba_LDZ Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Marcinie mega kolka lofciam <3
MarianekZg Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 jako ze nie wszyscy maja konta na fejsie...http://img546.imageshack.us/img546/5544/h5lt.jpg Marcin w wolnej chwili zrób może jeszcze fociaka z kółkami już na autku pewnie jeszcze lepiej przypaszą
Rekomendowane odpowiedzi