DeeJay_Kill Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Mam tu chyba coś do powiedzenia!pij,nie pier€&)l! ---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- To mówisz kwiatu,ze masz 181ps.... powiedz to guziorowi:D tak na serio-można jesZcze dać wiecej koksu,ale 200ps nie prZekroczysz na seryjnych
marcindlug Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 To mówisz kwiatu,ze masz 181ps.... powiedz to guziorowi:D tak na serio-można jesZcze dać wiecej koksu,ale 200ps nie prZekroczysz na seryjnych Guzior nie rozumie aut ponizej 300KM lub 8 cylindrow. koksu juz wiecej nie dasz na seryjnym dolocie, fmicu i wtryskach z aeb. brakuje juz tylko 1ms do zapetlania
kfiat_man Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 na razie starczy tyle kucy co mam*, ale nie mówię nie dalszym modyfikacjom w przyszłości. sprzedałem wreszcie tego dziada w avancie ;> Powiem tylko tyle, fani 4 kółek to ściema:P *tak samo mówiłem jak założyłem seryjnego aeb i wytrzymałem miesiąc bez kombinowania.
marcindlug Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 kfiat_man tak czytam co piszesz i wydaje mi sie ze zona to same problemy odnosnie trubo - bedzie na sprzedaz na bank. jezeli jestes zainteresowany to daj znac i mysle ze sie dogadamy
kfiat_man Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Żona jako stan inny skupienia kobiety ma swoje zalety i wady. Starając się Ci to jakoś zobrazować powiem tak: żona to trochę jak elektroniczny ogranicznik prędkości, niby zbyteczny gadżet, ale włącza się wtedy gdy sam nie masz nad sobą kontroli nie ma czego się bać, żeń się po co masz mieć lepiej ode mnie. avant poszedł za 6k
marcindlug Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Żona jako stan inny skupienia kobiety ma swoje zalety i wady. Starając się Ci to jakoś zobrazować powiem tak: żona to trochę jak elektroniczny ogranicznik prędkości, niby zbyteczny gadżet, ale włącza się wtedy gdy sam nie masz nad sobą kontroli nie ma czego się bać, żeń się po co masz mieć lepiej ode mnie. avant poszedł za 6k ja mam uraz do instytucji malzenstwa 6k? starczy ci na komplet turbo, wtryski, tip + reszta dolotu i jeszcze na zatankowanie wystarczy!
kfiat_man Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 na razie muszę ogarnąć wysokie zużycie oleju w moim złomie. wymieniałem ostatnio uszczelki wtryskiwaczy i widziałem że na niektórych zaworach był olej mimo wymiany uszczelniaczy, dj mówił że prowadnice zaworów są słabe. Chmury z tyłu nie ma, ale przy intensywnej jeździe spala mi dziad 0,5l oleju na 1000 km. zaleję mu bardziej lepki olej i zobaczę.
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 hipol minerał do ciągników;D A tak serio - prowadnice - nie było tragicznie, lecz skoro 0,5l/1000, to trochę sporawo;/
kfiat_man Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 zaleję go 10w40 i zobaczymy. najpierw wypalę resztę tego motula:P najwyżej dj czeka nas kolejny swap w przyszłym roku:P
bartek1605 Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 0,5/1000 na prowadnicach nie pójdzie bezdymnie
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 turbawkę ma po regeneracji, a odma nowa
bartek1605 Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 zerknąć można to chwila moment bo jak dół to gorzej, nie wiadomo na czym latało i czy sie nie zakleiło
Magdalenah Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 :hi:dziń dybry panom , jakie tu forum wreszcie techniczne można zobaczyć ...
kfiat_man Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 po prostu coś się komuś musi popsuć
Rekomendowane odpowiedzi