Seba_LDZ Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 w razie co to melduje ze jutro mnie nima w razie jakby ktos chcial ode mnie jakies porady jak cos wyrezac to od poniedzialku :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 ej ludziska co z tymi koszulkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 ej ludziska co z tymi koszulkami? a masz Tomciu jakieś koszulinki do sprzedania :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 kur...ciagle nic z koszulkami, pisałam juz tysiac propozycji do Seby gdzie można by zrobić a chłop zakopał w projektach i doopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 kur...ciagle nic z koszulkami, pisałam juz tysiac propozycji do Seby gdzie można by zrobić a chłop zakopał w projektach i doopa Kobiety, Wino, Auta, Powodzenie - do tego wszystkiego potrzebne są $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ więc Seba/Świstak zawija te złotka póki może i ma siłę :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Jack Strong, 11/10. Mega film! Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 też myślałem o tym co by w najbliższym czasie to luknąć Jest opinia - jest reakcja bukuję bilety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Warto kupie blu ray jak sie pojawi. Uwazam ze kino na swiatowym poziomie! Potwierdza sie tez cos o czym od dluzszego czasu wiedzialem - Dorocinski nie gra w byle czym. Mysle ze jego obecnosc w obsadzie oznacza ze produkcja bedzie na poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 No powiem Ci, że "dorota" zagrał w kilku filmach gdzie po jego grze, przynajmniej w mojej ocenie, można by postrzegać że chyba film jest lepszy dzięki niemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 widze ze moment mnie niema i myszy wariuja ?? w d*pach sie poprzewracalo ?? hęęęę?? koszulki ogarniam dajcie mi prosze czas do wtorku powysylam wszysto co trzeba moze jakies nowe wzory zrobimy ??? kino hmmm mowisz Marcin ?? czyli w ciemno polecasz i kino ---------- Post dopisany 09-02-2014 at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany 08-02-2014 at 23:44 ---------- http://www.mlecznepodroze.pl/2014/02/07/tanie-loty-z-lodzi-singapur-delhi-bombaj-kuala-lumpur-i-inne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 no to rozmowa na poziomie sie odbyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 ludzie na poziomie to i rozmowa odpowiednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 jako ze nie sledzilem dokladnie tematu koszulek to zanim pojde negocjowac chcialbym wiedziec ile nadrukow na koszulce (tylko pojedynczy z przodu czy cos jeszcze? jesli cos jeszcze to co i gdzie?) i jaka jest gorna granica ceny za sztuke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 jako ze nie sledzilem dokladnie tematu koszulek to zanim pojde negocjowac chcialbym wiedziec ile nadrukow na koszulce (tylko pojedynczy z przodu czy cos jeszcze? jesli cos jeszcze to co i gdzie?) i jaka jest gorna granica ceny za sztuke? no myślę że 1zł,79gr to już max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 jako ze nie sledzilem dokladnie tematu koszulek to zanim pojde negocjowac chcialbym wiedziec ile nadrukow na koszulce (tylko pojedynczy z przodu czy cos jeszcze? jesli cos jeszcze to co i gdzie?) i jaka jest gorna granica ceny za sztuke? no myślę że 1zł,79gr to już max Ale ta cena to juz chyba z wysylka co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 jako ze nie sledzilem dokladnie tematu koszulek to zanim pojde negocjowac chcialbym wiedziec ile nadrukow na koszulce (tylko pojedynczy z przodu czy cos jeszcze? jesli cos jeszcze to co i gdzie?) i jaka jest gorna granica ceny za sztuke? no myślę że 1zł,79gr to już max Ale ta cena to juz chyba z wysylka co? nie no jak nie masz kasy to powiedz to ci pozycze a ty mi w ratach cofniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi