skrab Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Hejka wszystkim, kiedyś wrzuciliście taką pioseneczkę śpiewała ją taka młoda kobietka i grał chyba gość na gitarze na drodze ,było na 100% w tym poście ,może ktoś to wrzucić ???A cieżko jest mi tyle postów przetrzepać
Seba_LDZ Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Opublikowano 1 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 07:48 ---------- Poprzedni post napisany at 07:48 ---------- Hejka wszystkim, kiedyś wrzuciliście taką pioseneczkę śpiewała ją taka młoda kobietka i grał chyba gość na gitarze na drodze ,było na 100% w tym poście ,może ktoś to wrzucić ???A cieżko jest mi tyle postów przetrzepać prącie
MarianekZg Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 podlatuje ktoś dziś do Zgierza na Hardcorowego Koksa
Seba_LDZ Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Opublikowano 1 Marca 2014 spox kurka nie wiedzialem ze jest koksu :/ ale widze Adas sie zalapal elegancko
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 o widze ze Sebie, grazyna z BT sie przypomniala
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 ja w sumie moge wpasc tylko kto bedzie
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 no to wpadaj bo ja będe i dj napewno
kachnazgierz Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 spoxkurka nie wiedzialem ze jest koksu :/ ale widze Adas sie zalapal elegancko I adaś nie załapał i mama się załapała....
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 i jak ? Klyska nie bedzie i ja chyba tez odpadam
Panda z Teksasu Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 no to nie ma sensu chyba sie ruszac ---------- Post dopisany at 17:39 ---------- Poprzedni post napisany at 17:21 ---------- Dobra ja jadę mam nadzieję że ktoś się ruszy i jednak przyjedzie
OficeR Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Nosz k**wa wieczor z przygodami. W tirze walnela opona uszkadzajac w jadacym za nim ciezarowym zderzak i chyba chlodnice a jak juz wypadla z pod ciezarowego przyleciala szczesliwa do mnie i rozwalila mi dolny hokej, kratki w zderzaku i oslone a przy okazji o lakierze nie wspomne Szukam zatem hokeja, kratek zderzaka i lakiernika dobrego. Dobrze chociaz ze umiem ladne oswiadczenia pisac
kanu Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Hej,Ludziska potrzebuje kogoś kto mi zawirusuje Audi A3 1,9TDI, najlepiej z Łodzi lub okolic. Możecie kogoś polecić?? Najlepiej z hamownią. G-Lab lub opcjonalnie możesz na ul.1 Maja do Nagazu pojechać, pan Zdyb też ogarnie Twoją maszynownie no i hamownia lepsza niż u uysego w G-Labie...
Rekomendowane odpowiedzi