klysek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Od juttra dostępne ramki rejestracyjne V-engine;D 4,5/szt;] wolimy klubowe
Magdalenah Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 bry ---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:45 ---------- +10 do piczomagnesu
OficeR Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Od juttra dostępne ramki rejestracyjne V-engine;D 4,5/szt;] wolimy klubowe Racja, dopiero co kupilem klubowe i nie dosc ze jedna srube musze rozwiercic to juz mam brac natepne ramki
DeeJay_Kill Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Klubowe ramki też sam lubię, ale kwadratowych nie robią, a z przodu nie mam miejsca na ramkę;]
klysek Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Klubowe ramki też sam lubię, ale kwadratowych nie robią, a z przodu nie mam miejsca na ramkę;] bys się bujał w odpowiedniej ekipie to i kwadratowe byś miał ogarnięte
OficeR Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 USiA wg mnie szału nie robi. Tu jest Polska, ja chce łowickie wycinanki Na A8 forum i A6 forum ogarneli sobie ramki 3D:jerk:
kanu Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Klubowe ramki też sam lubię, ale kwadratowych nie robią, a z przodu nie mam miejsca na ramkę;] a magnesowe naklejki z reklamą firmy będziesz miał? lub jakieś na folii?? lepsze by to było do naklejenia na autko niż ramki zmieniać
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Tak, bedą magnesy jeździć u mnie na drzwiach:)
kanu Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Tak, bedą magnesy jeździć u mnie na drzwiach:) zamów małe reklamy na folli naklejane, a'la logo a4-klub.pl
sebastian_marat Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Tak, bedą magnesy jeździć u mnie na drzwiach:) nie zakładaj magnesów bo porysujesz drzwi, miałem to wiem:)
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 ;/ Właśnie najbardziej mnie interesuje reklama na folii magnetycznej - zdejmujesz, kiedy chcesz. Raczej zdecydowany już jestem, a tu mnie zmartwiłeś;/ Nie da rady po prostu jakoś szanować?
sebastian_marat Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 jakoś da radę, trzeba za każdym razem umyć lakier i naklejkę, u mnie po dłuższym czasie pojawiły się nawet plamki rdzy od opiłków które złapał magnes, oczywiście zeszły po polerce. To mówisz że jak będziesz jechał na podryw to będziesz zakładał?
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Pamiętaj, że do lata będzie już folia;] Raczej nie chcę, żeby mi ją przetarło;p Na podryw można zdjąć magnesy;p
Seba_LDZ Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 zebysmy sie dobrze zrozumieli folia magnetyczna to nie to samo co magnesy te folie opilkow raczej nie wciagaja a nawet jakby to skad ??? zakladasz raz nie ruszasz tego i sobie jezdzi do mycia sciagasz po myciu zakladasz a na wieczor cycki
Seba_LDZ Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Opublikowano 7 Marca 2014 hehhee no no opaski znaczy bransoletki w pytke a imotorowke by zacna czasła hheheh co za wyraz
Rekomendowane odpowiedzi