DeeJay_Kill Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 no to idę zapier***ć;] ---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:32 ---------- Pany, kto jedzie do Ostrowa Wlkp. na Letni Zlot?
zlota1977 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 DJ ocen mi ten zestaw ATE TARCZE + KLOCKI PRZÓD + TYŁ AUDI A4 B6 B7 (4142908796) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a drugie pytanie czy duzo jest roboty żeby założyć u mnie taka kiere?? NOWA! kierownica Audi A4 S4 RS4 A8 S8 INDIVIDUAL (4153790514) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ---------- Post dopisany at 17:47 ---------- Poprzedni post napisany at 17:46 ---------- P.S. dzień dobry wszystkim!!!!!!!!
OficeR Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 wszystkim DeeJay, a proszę to w miarę oficjalna lista http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/xv-ogolnopolski-zlot-audi-a4-klub-polska-ostrow-wielkopolski-zapisy-326510/ ja na pewno mam zamiar się wybrać i zabrać pannę
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Złota - cena z aukcji super, sam nie jestem w stanie kupić tych części w cenie, w której koleś sprzedaje. Kierownica - moduł tylko do wymiany, musisz mieć okablowanie poduchy i reszta pójdzie bezproblemowo;) Ok. godziny montaż.
zlota1977 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 A średnica dobra i czy producent ok? A to jak nie ma problemu z kierownicą to w lipcu odwiedzę Cię na krotki montaż?
MarianekZg Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 NOWA! kierownica Audi A4 S4 RS4 A8 S8 INDIVIDUAL (4153790514) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ---------- Post dopisany at 17:47 ---------- Poprzedni post napisany at 17:46 ---------- P.S. dzień dobry wszystkim!!!!!!!! Ania widziałaś na żywo tą kierkę P.S. Dobry Wieczór
zlota1977 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 No gdzie? Przecież na allegro znalazlam ---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ---------- Ale ze co? Ze kicha? Ty widziales?
MarianekZg Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Podpytuję dlatego żebyś nie była zawiedziona rzeczywistym wyglądem Nie lepiej dołożyć troszkę $$$ i pakować z TT ---------- Post dopisany at 20:08 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ---------- No gdzie? Przecież na allegro znalazlam---------- Post dopisany at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ---------- Ale ze co? Ze kicha? Ty widziales? Kiedyś tak, całą czarną - dla mnie masakra !!! Ale to tylko moje zdanie - o gustach się nie dyskutuje
OficeR Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Kiera by była fajna gdyby była cała czarna np DeeJay, jak już jest mowa o kierownicach, taka by podeszła do mnie tak aby mf działała: Kierownica poduszka AirBag Audi A8 D3 4E0 (4203097240) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
OficeR Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Mariuszu fajna jest tylko już pasuje do B6/B7 a ja do swojej B5 muszę trochę w oldschool pójść
zlota1977 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Ale tamta fajna bo niebieska , pod kolor auta A ja musze cos zmienic bo mnie juz moje auto nudzi Aaa i jeszcze chipa zapodam chyba?
MarianekZg Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Ale tamta fajna bo niebieska , pod kolor autaA ja musze cos zmienic bo mnie juz moje auto nudzi Aaa i jeszcze chipa zapodam chyba Ania jeśli Ci się podoba to pakuj ją i koniec - autko ma się Tobie podobać a nie innym Zawsze możesz sobie zarobić wszystkie listwy w niebieskiej alkantarze Programik :kox: tylko pamiętaj - za jakiś czas będzie Ci mało heheheh
zlota1977 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 W lipcu sie u Was pojawie to zobaczysz efekty ?
MarianekZg Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 W lipcu sie u Was pojawie to zobaczysz efekty Gdzie tu się klika Lubie To :decayed:
klysek Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 no to idę zapier***ć;]---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:32 ---------- Pany, kto jedzie do Ostrowa Wlkp. na Letni Zlot? ja,Mario,Oficer,Cymek ale tam bedzie wiekszy ogien niz w BT lepsza ekipa sie zbiera
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 o mnie zapomniałeś, głupi waginosceptyku!!! Ja i saksofon jedziemy;p
klysek Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 o mnie zapomniałeś, głupi waginosceptyku!!! Ja i saksofon jedziemy;p cos niesamowitego
kachnazgierz Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Ale tamta fajna bo niebieska , pod kolor autaA ja musze cos zmienic bo mnie juz moje auto nudzi Aaa i jeszcze chipa zapodam chyba Ania jeśli Ci się podoba to pakuj ją i koniec - autko ma się Tobie podobać a nie innym Zawsze możesz sobie zarobić wszystkie listwy w niebieskiej alkantarze Programik :kox: tylko pamiętaj - za jakiś czas będzie Ci mało heheheh to tak jak z tatuażami, jak zaczniesz to robisz i robisz....
klysek Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Ale tamta fajna bo niebieska , pod kolor autaA ja musze cos zmienic bo mnie juz moje auto nudzi Aaa i jeszcze chipa zapodam chyba Ania jeśli Ci się podoba to pakuj ją i koniec - autko ma się Tobie podobać a nie innym Zawsze możesz sobie zarobić wszystkie listwy w niebieskiej alkantarze Programik :kox: tylko pamiętaj - za jakiś czas będzie Ci mało heheheh to tak jak z tatuażami, jak zaczniesz to robisz i robisz.... ja nie chyba ty
Rekomendowane odpowiedzi