kanu Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) co tam robaczki słychać? btw 1szego widziałem na drodze RS7 na łódzkich blachach... piękne... jednak w Łodzi można jakoś zarobić Edytowane 3 Listopada 2014 przez kanu
OficeR Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Jak jest sie synem krola sedesow to mozna send by GT-I9505
Marcin.M Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam wszystkich miłośników A4 , poszukuje chętnego który mógłby mi pomóc w ogarnięciu tego autka . Pozdrawiam Marcin
Marcin.M Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Ogólnie chciałbym się dowiedzieć na temat tego autka czegoś więcej , na co zwrócić uwagę przy codziennym użytkowaniu i takie tam inne pierdoły, nawet nie wiem czy kod silnika to jest ten co mam w opisie.czy warto było wydać parę złotych na to autko czy to tylko wielka wtopa Edytowane 3 Listopada 2014 przez Marcin.M
bartek1605 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 napewno nie masz tego kodu co wpisałeś i jeśli to jest 2,0 to kup bańke oliwy i woź w bagażniku bo będziesz dolewał co chwila
OficeR Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 To teraz po kupnie chcesz wiedziec wiecej o aucie? Rychło w czas send by GT-I9505
marcindlug Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Ogólnie chciałbym się dowiedzieć na temat tego autka czegoś więcej , na co zwrócić uwagę przy codziennym użytkowaniu i takie tam inne pierdoły, nawet nie wiem czy kod silnika to jest ten co mam w opisie.czy warto było wydać parę złotych na to autko czy to tylko wielka wtopa nie palowac na zimnym kod sie nie zgadza jak juz Bartek wspomnial. 2.0 lubi olej i nic sie nie da z tym zrobic. silnik generalnie kiepski i nielubiany. jak cos to mam na sprzedaz 1.8t @ 2.0 ~400KM
bartek1605 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Ogólnie chciałbym się dowiedzieć na temat tego autka czegoś więcej , na co zwrócić uwagę przy codziennym użytkowaniu i takie tam inne pierdoły, nawet nie wiem czy kod silnika to jest ten co mam w opisie.czy warto było wydać parę złotych na to autko czy to tylko wielka wtopa nie palowac na zimnym kod sie nie zgadza jak juz Bartek wspomnial. 2.0 lubi olej i nic sie nie da z tym zrobic. silnik generalnie kiepski i nielubiany. jak cos to mam na sprzedaz 1.8t @ 2.0 ~400KM ty już sie tak nie chwal tylko odłóż go ładnie dla mnie
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 ooo a do mnie wejdzie ?? Marcinku <3 a swoja droga to teraz bedziesz 4,2 rezal ?
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Marcin a moze chcesz moje 1,9 za***iste tdi
marcindlug Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Ogólnie chciałbym się dowiedzieć na temat tego autka czegoś więcej , na co zwrócić uwagę przy codziennym użytkowaniu i takie tam inne pierdoły, nawet nie wiem czy kod silnika to jest ten co mam w opisie.czy warto było wydać parę złotych na to autko czy to tylko wielka wtopa nie palowac na zimnym kod sie nie zgadza jak juz Bartek wspomnial. 2.0 lubi olej i nic sie nie da z tym zrobic. silnik generalnie kiepski i nielubiany. jak cos to mam na sprzedaz 1.8t @ 2.0 ~400KM ty już sie tak nie chwal tylko odłóż go ładnie dla mnie mowisz masz detale dogadamy ooo a do mnie wejdzie ?? Marcinku <3 a swoja droga to teraz bedziesz 4,2 rezal ? Seba <3 :* wejdzie wejdzie ale pali jak smok wiec ostrzegam tak, juz pora nie ma sie co bawic w polsrodki Marcin a moze chcesz moje 1,9 za***iste tdi Tomku obawiam sie ze Twoje 1.9 pije tyle co Ty Edytowane 3 Listopada 2014 przez marcindlug
Marcin.M Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 To teraz po kupnie chcesz wiedziec wiecej o aucie? Rychło w czas send by GT-I9505 Bez przesady chodzi mi np; czy warto zagazować , a że lubi oliwe zdania podzielone dla mnie lepiej dolewać niż zastanawiać się ile tak na prawdę ma najechane na ON
krolikrob1 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Siema A ja dziś widziałem RS B7. Wstyd parkować obok zwykła a4, musiałem szukać miejsca w kącie Wymieniał ktoś może głośniki w b7?:> Trzeba zdejmować cały boczek czy da rade zdjąć sama maskownice bez większych szkód?:> U mnie z tylu nic nie ma a wpadły mi głośniki z b6 i mam nadzieje ze będą pasowac:) Edytowane 3 Listopada 2014 przez krolikrob1
klysek Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) To teraz po kupnie chcesz wiedziec wiecej o aucie? Rychło w czas send by GT-I9505 Bez przesady chodzi mi np; czy warto zagazować , a że lubi oliwe zdania podzielone dla mnie lepiej dolewać niż zastanawiać się ile tak na prawdę ma najechane na ONJa sie wykaże wiedza oznaczenie silnika masz ALT nie warto Gazować Edytowane 3 Listopada 2014 przez klysek
marcindlug Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 To teraz po kupnie chcesz wiedziec wiecej o aucie? Rychło w czas send by GT-I9505 Bez przesady chodzi mi np; czy warto zagazować , a że lubi oliwe zdania podzielone dla mnie lepiej dolewać niż zastanawiać się ile tak na prawdę ma najechane na ONJa sie wykaże wiedza oznaczenie silnika masz ALT nie warto Gazować no nie na darmo jestes klubowicz
klysek Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Sie wie liczba postów owi sama za siebie ze wiedzę sie ma
marcindlug Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 wez mi zalatw klubowicza pasowalby mi do felg
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 o k**wa Klysiu chyle czola ... czolga tez klania sie wiedza podstawowa ktorej mi brak nie spac Pany do roboty kurna ja wlasnie zaczynam
Rekomendowane odpowiedzi