bartek1605 Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 coś pije bo wypisuje takie żarciki
Seba_LDZ Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Opublikowano 5 Listopada 2014 hheeheh nie no powaznie zrobilem sobie przerwe nie to zebym jakis problem mial po prostu taki kaprys watroba sie podleczy na zimowy Marcinek <3 prawie jak u Ciebie
marcindlug Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 co te gtry robio to ja nie ogarniam... mega kocur Seba <3 :*
MarianekZg Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) ... pytanie techniczne jakie jest oznaczenie mojego koloru... Seba poszukaj w ksiazce serwisowej i na wlepce, ktora zazwyczaj jest w bagazniku. poszukaj białek naklejonej karteczki wielkosci 10x10cm tam wszystko jest w naszym przypadku Seba i Panie klysku to chyba pod tylną kanapą wklejona Edytowane 6 Listopada 2014 przez MarianekZg
klysek Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Marian mój ty zwinny klubowiczu pewnie masz racje
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Opublikowano 6 Listopada 2014 ta wszystko pieknie ladnie gdybym mial tylko obicie tylnej klapy Jakis wasaty cygan mi zdjal hmmm jakies 2 lata temu i slad po nich zaginal mam lzejsze auto chyba sie ustawie na 1/4 nie potrzebuje ktos lapka ? HP ProBook 6470b, 6570b oraz 6560b używane w dobrych cenach
MarianekZg Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 ta wszystko pieknie ladnie gdybym mial tylko obicie tylnej klapy Jakis wasaty cygan mi zdjal hmmm jakies 2 lata temu i slad po nich zaginal mam lzejsze auto chyba sie ustawie na 1/4 nie potrzebuje ktos lapka ? HP ProBook 6470b, 6570b oraz 6560b używane w dobrych cenach Typie nie na obiciu tylnej kanapy tylko naklejona pod siedziskiem tylnej kanapy Marian mój ty zwinny klubowiczu pewnie masz racje
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Opublikowano 6 Listopada 2014 sie klania czytanie ze zrozumieniem
kanu Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 ale za to wyeliminowalem alkohol ze swojego zycia kompletnie 0 ja można to zrobić, powoli wszystko na P eliminujesz? Picie, Palenie, Piep....nie
MarianekZg Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Seba, F-ra zrobiona - w środę po weekendzie podrzucę
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Opublikowano 6 Listopada 2014 :* zapraszam na kawke z mleczkiem
marcindlug Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 wpada kto na spot vaglodz? miejsce to samo co nasze spoty, dzis o 19. ja dotre przed 20
OficeR Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Ja jak zawsze mam zamiar ale czasu juz mniej send by GT-I9505
MarianekZg Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 :* zapraszam na kawke z mleczkiem Te cfaniak wiesz, że pijam bez mlika BTW kiedy żeś zagazował Bentka Jak ostatnio patrzyłem na Twój profil było tylko Pb
bartek1605 Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 wpada kto na spot vaglodz? miejsce to samo co nasze spoty, dzis o 19. ja dotre przed 20 a może sie przejade ale nie wcześniej jak 20
Seba_LDZ Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Opublikowano 6 Listopada 2014 :* zapraszam na kawke z mleczkiem Te cfaniak wiesz, że pijam bez mlika BTW kiedy żeś zagazował Bentka Jak ostatnio patrzyłem na Twój profil było tylko Pb hyhyhyh a no widzisz taka sytuacja
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 :* zapraszam na kawke z mleczkiem Te cfaniak wiesz, że pijam bez mlika BTW kiedy żeś zagazował Bentka Jak ostatnio patrzyłem na Twój profil było tylko Pb hyhyhyh a no widzisz taka sytuacja Mariusz przy takim silniku i takiej pojemnosci tez bys gazowal
Rafal1988Lodz Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 pany ktos chce zagrac w niedziele w pileczke na hali na polnocnej na spolem Wiem ze tomek gral rok temu i bartek? Chcecie chlopaki pograc? Albo ktos inny ?
Rekomendowane odpowiedzi