klysek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 kanu - uuujowo bo każdy kto widzi silnik mówi "kuuuuwa ile to pali??!!" do DJ przyjechał klient i z tym samym tekstem wyskoczył więc chyba dobrze nie jest klysek - cwaniakujesz ale poczekaj jak w lutym dooopier*** śniegu z lodem i tak będzie trzymać do wielkanocy Wypluj te słowa bo. W lutym chce zacząć z budowa a KLysiu gadalem z panami elektrykami na czwartek powinin byc swistek papieru o ktorym gadalismy Będę cię nosił na rękach i sam ci t Q wyrzeźbie Ale zadzwonią do mnie ze jest do odbioru ?
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 kanu - uuujowo bo każdy kto widzi silnik mówi "kuuuuwa ile to pali??!!" do DJ przyjechał klient i z tym samym tekstem wyskoczył więc chyba dobrze nie jest klysek - cwaniakujesz ale poczekaj jak w lutym dooopier*** śniegu z lodem i tak będzie trzymać do wielkanocy Wypluj te słowa bo. W lutym chce zacząć z budowa a KLysiu gadalem z panami elektrykami na czwartek powinin byc swistek papieru o ktorym gadalismy Będę cię nosił na rękach i sam ci t Q wyrzeźbie Ale zadzwonią do mnie ze jest do odbioru ? mnie dadza zanac ze mozesz podjezdzac
Gość cwiara Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Tomek, znaczy sie ze dogadałes sie co do zakupu Q?
klysek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 kanu - uuujowo bo każdy kto widzi silnik mówi "kuuuuwa ile to pali??!!" do DJ przyjechał klient i z tym samym tekstem wyskoczył więc chyba dobrze nie jest klysek - cwaniakujesz ale poczekaj jak w lutym dooopier*** śniegu z lodem i tak będzie trzymać do wielkanocy Wypluj te słowa bo. W lutym chce zacząć z budowa a KLysiu gadalem z panami elektrykami na czwartek powinin byc swistek papieru o ktorym gadalismy Będę cię nosił na rękach i sam ci t Q wyrzeźbie Ale zadzwonią do mnie ze jest do odbioru ? mnie dadza zanac ze mozesz podjezdzac
kanu Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 kanu - uuujowo bo każdy kto widzi silnik mówi "kuuuuwa ile to pali??!!" do DJ przyjechał klient i z tym samym tekstem wyskoczył więc chyba dobrze nie jest eee tam, JD mówił, że tak źle nie jest, a ty jeździsz delikatnie więc spalanie jak w 2.0
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 kanu - uuujowo bo każdy kto widzi silnik mówi "kuuuuwa ile to pali??!!" do DJ przyjechał klient i z tym samym tekstem wyskoczył więc chyba dobrze nie jest eee tam, JD mówił, że tak źle nie jest, a ty jeździsz delikatnie więc spalanie jak w 2.0 pewnie 10 litrow w ta czy w ta co to za roznica, ale na cos w zyciu trzeba robic, nie ma co sie lamac trzeba napie...c
Panton Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 zgadza się Panie Tomaszu..... spalanie mnie wali.... tylko ludziom przeszkadza dlatego tak ironicznie napisałem, że chyba jest coś nie halo....
marcindlug Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 A tak z czystej ciekawosci to ile to spala?
Panton Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 7-10 trasa.... miasto 11-15 (przy normalnej jeździe 12) - śmieszne ilości
marcindlug Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Powaznie? Rewelacyjny wynik! musze sie z Toba jakos ustawic np u DJ i poogladac webasto dziala?
Rafal1988Lodz Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 tomek ile dales za Q ? bo ja niedlugo bede mial q do sprzedazy
Panton Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Powaznie? Rewelacyjny wynik! musze sie z Toba jakos ustawic np u DJ i poogladac webasto dziala? silnik jest naprawdę fajny i fajnie jedzie mimo, że jest na gnojowice w webasto mam do wymiany świeczkę - błąd braku płomienia....skończyła się - eskploatacja.....trochę uujjjowy dostęp do tego ale myślę, że któregoś pięknego weekendu ruszymy temat u DJ i będzie okazja się spotkać...
marcindlug Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Tez nie polecam ale u niego mozna placic dywanikami wiec sie jezdzi
klysek Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Tez nie polecam ale u niego mozna placic dywanikami wiec sie jezdzi Albo złomem on uwielbia zbierać złom
Magdalenah Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Piotrek mam coś co należy do Ciebie proszę o kontakt w sprawie. Witam wszystkich serdecznie i przypominam o spocikach. Pierwsza niedziela miesiąca godz.16:00.
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 zabieraj te tarcze ode mnie;p Nawet na złomie będą się na mnie dziwnie patrzeć, jak je oddam;p Qrde, niech mi ktoś pomoże, bo jak mawia przysłowie - "Roboty nie przerobisz, a baby..." No więc właśnie. Kłysek już dywaników nie ma, ale tarcze ma, tylko mu się ABS pali, bo DJ spier***ił sprawę i czujnik ABS jest chyba zbyt daleko od pierścienia. Grunt, że Pytonowi dmucha śmigło, dzieki któremu a8 lata, a Kanu jeszcze nie słyszy klepania przegubu;p W ogóle widzę, że tu jest prosta waluta, więc zapraszam np. na piątek, jak będę chciał zmienić tiptronic'a w a6 - trochę waży, więc chętni się przydadzą;p
Rekomendowane odpowiedzi