klysek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 kufajka wyszła "kosa" widzialem twoje palto ja mam bluzeczke z takim logiem jedyni w Łodzi :decayed:
Bartas Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 troche poplamiona ale niech bedzie ze wyprana
klysek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 no mowie ci ze wyprana dawno w niej nie nialtalem moze dlatego
Magdalenah Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 jak tam ? flaszki w skrzynki spakowane? Dziś spotkałam kierowniczkę w granatowym B6 z ramkami klubowymi ale jak jej pomachałam to zaczęła nerwowo sprawdzać czy ma światła zapalone Ja swoje zainstaluje w weekend...chyba...Proszę fotoski porobić i wstawić jak wrócicie
klysek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 jak tam ? flaszki w skrzynki spakowane? Dziś spotkałam kierowniczkę w granatowym B6 z ramkami klubowymi ale jak jej pomachałam to zaczęła nerwowo sprawdzać czy ma światła zapalone Ja swoje zainstaluje w weekend...chyba...Proszę fotoski porobić i wstawić jak wrócicie wszystko dopieta na ostani guzik tylko jrszcze autko z wieczora trzeba doprowdzic do porzadku fotki napewno opublikujemy :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 może lepiej nie :gwizdanie: A co? źle wychodzisz na fotografiach ? hehehe
klysek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 na zdjeciach wychodzi bardziej otyly :polew:
bartek1605 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 miała być jedna fajna fotka i klisza pękła
Magdalenah Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 W dobie cyfrówek i photoshopa nie masz co się martwić, nawet jak coś ci pęknie to da się potem ten fakt ukryć :>
klysek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 oj uwierz mi Madzia ze w tym przypadku photoshop nic nie pomoze
Magdalenah Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 oj uwierz mi Madzia ze w tym przypadku photoshop nic nie pomoze to ty Klysiu w photoshopie dawno nie działałeś heheh[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 14:24_________________________________________________Dobra, starczy tego lania wody, do zoba! życzę udanej zabawy i nie wsiadania do fury po spożyciu
bartek1605 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 ostatnio cyfrówka nawet nie pomogła
Bartas Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 no to chopaki nie zrobcie wstydu :gwizdanie: Bart... wolniej a dluzej :polew:
Maxito Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 ZBIERAM ZAPISY NA II TURE TABLIC, CHĘTNI TU MAJA LINKA MOŻNA PISAĆ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=145771.msg1735045#msg1735045 POZDRO ZIOMALE
MarianekZg Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siemanko Jak tam sprawy wyjazdu - o której lecicie
klysek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 siemanko Jak tam sprawy wyjazdu - o której lecicie no startujemy z tej stacji sosonovec przy rondzie w strykowie o 6.30 [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 20:48_________________________________________________jaki masz ponetny avatar [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 20:48_________________________________________________ no to chopaki nie zrobcie wstydu :gwizdanie: Bart... wolniej a dluzej :polew: bede o niego dbal zeby nie spal byle gdzie :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 szerokosci tam Pany i ladnie lodz zaprezentujcie moze jakas kamera bedzie ?? jakis film sie zmontuje ??
klysek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 ku....wa umylem i zaczelo padac zero efektu dobrze ze srodek jest wychuchany i wydmuchany :naughty:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 20:50_________________________________________________ szerokosci tam Pany i ladnie lodz zaprezentujcie moze jakas kamera bedzie ?? jakis film sie zmontuje ?? beda foty beda filmy nic nie boj :wink4:zmiontujemy film z najbardziej kompromitujacych momentow :polew:
Rekomendowane odpowiedzi