Seba_LDZ Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 no i o to chodzi ja sie moge podjac montazyku tylko trzeba bedzie ladnie wszystko ustalic
klysek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 no i o to chodzi ja sie moge podjac montazyku tylko trzeba bedzie ladnie wszystko ustalic wrcimy napewno dam znac bede mial ze soba taka mala babe jage i nie omieszka na pewno nas obfotgrafowac najbardziej nie moge sie doczekac poznac cioci Basi
Seba_LDZ Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 hahahah a ty czasem nie masz Kobity ?? sie za cudzymi bedziesz uganial ?? a jak ma kogos ciotka ?? [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 20:54_________________________________________________zeby tam bez awantur bylo
klysek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 hahahah a ty czasem nie masz Kobity ?? sie za cudzymi bedziesz uganial ?? a jak ma kogos ciotka ?? [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 20:54_________________________________________________zeby tam bez awantur bylo nie no mam kobite ciocia tez ma gacha ale czy to w czyms przeszakdza :tongue4:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 hahahahaa gacha ma powiadasz ?? huh nie no pewnie w niczym zalezy co sie ma na mysli :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Września 2010 Autor Opublikowano 2 Września 2010 a no chyba ze tak ;P myslalem ze chcesz swirowac jarzebine :polew:
MarianekZg Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Tomek startujecie ze strykowa - ale na WLKP czy bezpośrednio na miejsce ???
klysek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 prosto na miejesce przez konin,inowrocalw,brzydgoszcz itd. :a4fan: a nie dasz rady z nami wystartowac ??? [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 21:16_________________________________________________ a no chyba ze tak ;P myslalem ze chcesz swirowac jarzebine :polew: nie no co ty by mnie slazoki zaciukaly jakims kilofem :polew:
MarianekZg Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 k...wa najwcześniej mogę być 8.15 w strykowie więc d*pa zbita :( Jakoś dam radę przynajmniej tak myślę Jeszcze pomyślę jak jechać .
klysek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 k...wa najwcześniej mogę być 8.15 w strykowie więc pupa zbita :( Jakoś dam radę przynajmniej tak myślę Jeszcze pomyślę jak jechać . no jak cos to pisz doWLKP oni mysle ze na 10 sie zbiora to moze do nich zdazysz doleciec albo gon nas chipa masz to dasz rade
MarianekZg Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 k...wa najwcześniej mogę być 8.15 w strykowie więc pupa zbita :( Jakoś dam radę przynajmniej tak myślę Jeszcze pomyślę jak jechać . no jak cos to pisz doWLKP oni mysle ze na 10 sie zbiora to moze do nich zdazysz doleciec albo gon nas chipa masz to dasz rade sam nie wiem żeby dogonić was może być problem - chyba sypnę na WLKP i szybciej ich dopadnę - tak myślę :mysli:
klysek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 k...wa najwcześniej mogę być 8.15 w strykowie więc pupa zbita :( Jakoś dam radę przynajmniej tak myślę Jeszcze pomyślę jak jechać . no jak cos to pisz doWLKP oni mysle ze na 10 sie zbiora to moze do nich zdazysz doleciec albo gon nas chipa masz to dasz rade sam nie wiem żeby dogonić was może być problem - chyba sypnę na WLKP i szybciej ich dopadnę - tak myślę :mysli: no ponoc maja startowac ok 10
bartek1605 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 no to chopaki nie zrobcie wstydu :gwizdanie: Bart... wolniej a dluzej :polew: nie bój ziaby to już 4 ogólnopolski
klysek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Bart to jutro 6.30 na tej stacji sosnovec tak??
bartek1605 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 tak [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 22:42_________________________________________________jednego z kutna może dołączymy po drodze
klysek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 masz dla mnie jakis gadzet do przozdobienia wozu barwami klubowymi
bartek1605 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 widzisz Bart a taka zabawa cię ominie
Bartas Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 dobrze ze w czas sie wycofalem bo musial bym watroby do przeszczapu szukac dla siebie i aski
Rekomendowane odpowiedzi