Magdalenah Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 a za co siedziałaś w tej Szwajcarii ? :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Faziemu to myślenie nie wychodziło za dobrze nie mogłam się go pozbyć... [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 09:39_________________________________________________ a za co siedziałaś w tej Szwajcarii ? :gwizdanie: za kasę [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 09:39_________________________________________________opiekowałam się małą rozpieszczoną blondyneczką bogatych rodziców
Seba_LDZ Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 heheheh grubo bank zrobilas pewnie jakis albo torebki staruszka
Adrenalina Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 heheheh grubo bank zrobilas pewnie jakis albo torebki staruszka no co Ty Seba? ...ja się na prostej drodze potrafię wywrócić, więc zrobić bank to graniczy z cudem
Seba_LDZ Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 heheh sierotka maBasia :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 No a czy to nie racja? W Łodzi 3 kultury co najmniej, żydowska tyż. Ale żeby zaraz tak generalizować że wszyscy? Fe
Adrenalina Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 heheh sierotka maBasia :gwizdanie: twa?
bartek1605 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 No a czy to nie racja? W Łodzi 3 kultury co najmniej, żydowska tyż. Ale żeby zaraz tak generalizować że wszyscy? Fe dzięki prezydentowi łodzi tak jest :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 No a czy to nie racja? W Łodzi 3 kultury co najmniej, żydowska tyż. Ale żeby zaraz tak generalizować że wszyscy? Fe dzięki prezydentowi łodzi tak jest :gwizdanie: Byłemu czy obecnemu ? hyhy
Adrenalina Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 No a czy to nie racja? W Łodzi 3 kultury co najmniej, żydowska tyż. Ale żeby zaraz tak generalizować że wszyscy? Fe dzięki prezydentowi łodzi tak jest :gwizdanie: i dzięki tym co go wybrali :gwizdanie:
klysek Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Fazy myślał, że w Łodzi to żydy i jeszcze dodal ze tu sie robi mydlo
Seba_LDZ Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 heheh sierotka maBasia :gwizdanie: twa? chodzilo mi raczej o maRysia maBasia
Adrenalina Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 heheh sierotka maBasia :gwizdanie: twa? chodzilo mi raczej o maRysia maBasia wiem o co Ci chodziło
bartek1605 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 No a czy to nie racja? W Łodzi 3 kultury co najmniej, żydowska tyż. Ale żeby zaraz tak generalizować że wszyscy? Fe dzięki prezydentowi łodzi tak jest :gwizdanie: Byłemu czy obecnemu ? hyhy nieważne który :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Fazy myślał, że w Łodzi to żydy i jeszcze dodal ze tu sie robi mydlo Taaa Dove sie robi, najlepsze
Rekomendowane odpowiedzi